Paxton aanwezigheidtool

Op zoek naar een aanwezigheidtool die u inzicht geeft in wie er wanneer aanwezig is binnen uw organisatie? Paxton heeft de oplossing. Met de aanwezigheidtool heeft u altijd een actueel aanwezigheidsoverzicht! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

“Met de aanwezigheidtool van Paxton heeft u altijd een actueel aanwezigheidsoverzicht!”

Werkwijze aanwezigheidsoverzicht

Het aanwezigheidsoverzicht wordt gecreëerd met behulp van het toegangssysteem. Hoe werkt dit? Gebruikers verkrijgen toegang via hun kaart, druppel of ander ‘toegangsmiddel’. De aanwezigheidtool herkent het in- en uitklokken van de medewerkers en verwerkt dit direct in het overzicht.

Rapportage aanwezigheidsoverzicht

Naast real time inzicht in de aan- en afwezigen van uw organisatie, beschikt u met de aanwezigheidtool over rapporten. Alle in- en uitkloktijden worden opgeslagen in een timesheet, zeer bruikbaar voor de personeelsadministratie!

Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Voordelen aanwezigheidstool

Voordelen aanwezigheidtool

Maakt u gebruik van een aanwezigheidtool van Paxton? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Geautomatiseerd door integratie met toegangscontrole;
  • Real time aanwezigheidsoverzicht;
  • Overzicht per ‘gebied’;
  • Rapportage (bijv. voor personeelsadministratie);
  • Device onafhankelijk (webbased versie).

Webbased aanwezigheidtool 3.0

Deze aanwezigheidtool van Paxton is vergelijkbaar met zijn voorganger. Het belangrijkste verschil: Deze is webbased. Binnen uw netwerk kan iedereen op ieder device (smartphone, tablet of desktop) de aanwezigheidtool benaderen. De Paxton webbased aanwezigheidtool 3.0 is te gebruiken met zowel Clocked.in als gebieden.

Paxton aanwezigheidstool
“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Toegangscontrole by Lagarde Groep

Lagarde Groep, meer dan een toegangscontrole-leverancier. Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde Groep één van de meest complete system integrators van Nederland.

Lagarde Groep biedt kortweg drie pluspunten voor uw organisatie:

  • Een compleet portfolio;
  • Proactieve service en dienstverlening;
  • Hoog kennisniveau.