Provinciehuis Groningen

Beheersbaar beveiligen

In het hart van het oude, Groningse centrum staat het Provinciehuis. Een imposante verschijning, gelegen aan het Martinikerkhof. Een gebouw met karakter, dat dagelijks toegang verleent aan meer dan 800 bezoekers en medewerkers. En daarmee staat beveiliging dan ook hoog in het vaandel. Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen. Kort daarop werd er actie ondernomen. De uitdaging? Een beheersbare en innovatieve beveiligingsoplossing.

“Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.”

Gedegen vooronderzoek

Maar voor het project van start ging deed de provincie eerst gedegen vooronderzoek. Er werd een shortlist gemaakt van potentiele bedrijven die toegangscontrole oplossingen bieden. De criteria waren duidelijk. Het bedrijf moest onder andere een eigen monteursteam hebben en ervaring hebben op het gebied van systeemintegratie. En zo kwam Lagarde Groep in beeld.

Praktijkcase

Lagarde Groep werd gekozen om het project te realiseren. Er werd een toegangscontrolesysteem aangelegd dat gekoppeld is met het intercomsysteem, automatische deuren en het inbraakdetectiesysteem. Op de functionele punten zijn de verschillende systemen nauwkeurig op elkaar afgestemd. Hierdoor kunnen deuren bijvoorbeeld geen toegang verlenen als het inbreekdetectiesysteem ingeschakeld is. Over deze complete oplossing is een praktijkcase opgesteld.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren