TKH Toegangscontrole (voorheen Keyprocessor)

TKH is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem.

“Het iProtect Security Management Systeem omvat een viertal modules waarmee u één complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert.”

Het iProtect Security Management Systeem omvat een viertal modules waarmee u een complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert. U bepaalt welke onderdelen u in het systeem wilt en uiteraard kan dit naar behoefte worden uitgebreid. Simpel en overzichtelijk, want u heeft geen separate systemen meer voor toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie en intercom. U beheert alles vanuit één omgeving.

Perfect toepasbaar in:

 • zorgomgevingen
 • commerciële gebouwen
 • bedrijfsgebouwen
 • overheidsgebouwen

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Voordelen toegangscontrole

De voordelen van iProtect:

 • High-end Security Management systeem.
 • Slechts één dashboard waarin u meerdere disciplines beheert.
 • Draagt bij aan een veilige omgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Totale beveiliging in één omgeving met iProtect

TKH biedt een totaal security management systeem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren:

Keyprocessor toegangscontrole

Intelligente datadrager van TKH Security

Door de jaren heen hebben de toegangskaarten zich ontwikkeld tot intelligente datadragers. Zo kan de kaart bijvoorbeeld ook worden ingezet voor Follow-Me Printing, kassa afrekensystemen en opslag van biometrische gegevens. Ook wordt de beveiliging van de kaarten steeds beter, zodat deze goed beschermd zijn tegen hackers. Meer weten? Bekijk de brochure van TKH security.

 “Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

 

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Bezoekersregistratie – EVA

TKH integreert perfect met de bezoekersregistratie app van EVA. Hierdoor profiteert uw organisatie van diverse voordelen:

 • Bezoekers voelen zich welkom.
 • Direct foto’s van bezoekers.
 • Vloeiend incheckproces.
 • AVG-proof.
 • Beschikbaar voor meerdere locaties.

“iVisit helpt het proces van identificatie, authenticatie en autorisatie te automatiseren, zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op hun primaire taken. “

iVisit

Heeft uw bedrijf een grote hoeveelheid bezoekers, (onder)aannemers of leveranciers waarvan de aanwezigheid moet worden geregistreerd en geverifieerd? Dan zult u het er vast mee eens zijn dat dit een tijdrovende bezigheid is. En vindt u het vervelend dat ze minutenlang moeten wachten voordat ze naar binnen kunnen? Lees meer over iVisit.

Functie uitgelicht: Server kasten beveiligen

Niet alleen fysieke beveiliging is belangrijk, denk eens aan uw data en kennis. Beveiliging hiervan is minstens net zo belangrijk! Dus biedt TKH hiervoor een oplossing: ‘TKH Rack Handle’. 

Een oplossing waarmee u uw patchkasten fysiek afsluit en meer mogelijkheden heeft:

 • Rechten instellen, zodat alleen geautoriseerden toegang hebben.
 • Monitoren wie wanneer in deze kasten is geweest.
 • Persoonsgegevens afschermen.
 • Continuïteit van bedrijfsprocessen borgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ‘server racks’ voor uw organisatie? Wij informeren u graag.

Server racks beveiliging

inControl – Monitoring Services

Hoe is het beheer van uw Toegangscontrole systeem geregeld en voelt u zich voldoende geïnformeerd? De nieuwe Monitoring Services verzekeren u van continuïteit door belangrijke notificaties te sturen naar uw mobiele device. Zo bent u in-control door meldingen van actuele urgentie vraagstukken.

Wanneer u een toegangscontrolesysteem heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk dat de Security Officers alleen geïnformeerd worden wanneer een situatie hierom vraagt. De Monitoring Services kunnen u hierin ondersteunen via een diversiteit aan meldingen, zodat uw Toegangscontrolesysteem u nog effectiever kan helpen bij de dagelijkse beveiligingstaken.