Keyprocessor toegangscontrole

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem.

“Het iProtect Security Management Systeem omvat een viertal modules waarmee u één complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert.”

Het iProtect Security Management Systeem omvat een viertal modules waarmee u een complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert. U bepaalt welke onderdelen u in het systeem wilt en uiteraard kan dit naar behoefte worden uitgebreid. Simpel en overzichtelijk, want u heeft geen separate systemen meer voor toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie en intercom. Met Keyprocessor beheert u alles vanuit één omgeving.

Keyprocessor is perfect toepasbaar in:

  • zorgomgevingen
  • commerciële gebouwen
  • bedrijfsgebouwen
  • overheidsgebouwen
Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower
Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.
toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Iprotect security management systeem

De voordelen van iProtect:

  • High-end Security Management systeem.
  • Slechts één dashboard waarin u meerdere disciplines beheert.
  • Draagt bij aan een veilige omgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Totale beveiliging in één omgeving met iProtect van Keyprocessor

Keyprocessor biedt een totaal security management systeem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren:

Keyprocessor toegangscontrole
“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Toegangscontrole mkb

De oplossingen van Keyprocessor bieden de mogelijkheid om meerdere disciplines in één overzichtelijke managementomgeving te brengen. Speciaal voor het mkb heeft Keyprocessor het concept FORE ontwikkeld.

“iVisit helpt het proces van identificatie, authenticatie en autorisatie te automatiseren, zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op hun primaire taken. “

Keyprocessor iVisit

Heeft uw bedrijf een grote hoeveelheid bezoekers, (onder)aannemers of leveranciers waarvan de aanwezigheid moet worden geregistreerd en geverifieerd? Dan zult u het er vast mee eens zijn dat dit een tijdrovende bezigheid is. En vindt u het vervelend dat ze minutenlang moeten wachten voordat ze naar binnen kunnen? Lees meer over iVisit.

inControl – Monitoring Services

Hoe is het beheer van uw Toegangscontrole systeem geregeld en voelt u zich voldoende geïnformeerd? De nieuwe Monitoring Services van Keyprocessor verzekeren u van continuïteit door belangrijke notificaties te sturen naar uw mobiele device. Zo bent u in-control door meldingen van actuele urgentie vraagstukken.

Wanneer u een toegangscontrolesysteem heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk dat de Security Officers alleen geïnformeerd worden wanneer een situatie hierom vraagt. De Monitoring Services van Keyprocessor kunnen u hierin ondersteunen via een diversiteit aan meldingen, zodat uw Toegangscontrolesysteem u nog effectiever kan helpen bij de dagelijkse beveiligingstaken.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren