Toegangsbeveiliging

Als het beveiligen van personeel en waardevolle voorwerpen belangrijk is, dan is toegangsbeveiliging een passende oplossing.

“Het beveiligen en controleren van uw toegang voorkomt criminaliteit, vandalisme en diefstal.”

Het beveiligen en controleren van uw toegang voorkomt criminaliteit, vandalisme, diefstal en heeft een preventieve werking. Daarnaast geeft toegangscontrole inzicht in bezoekersstromen, heeft het systeem goede beheer- en integratiemogelijkheden en zijn de meeste toepassingen duurzaam.
Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toegangsbeveiliging in bedrijfspand

Toepassingen van toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging is in principe voor iedere organisatie of instelling een waardevolle aanvulling op de beveiligingsmaatregelen. Toegangsbeveiliging wordt verhoudingsgewijs vaak toegepast in:

  • openbare ruimtes, bibliotheken, overheidsgebouwen
  • bedrijven; van mkb tot enterprise
  • onderwijsruimtes, universiteiten en schoolgebouwen
  • woningcorporaties met meerdere gebouwen in beheer

Vormen van toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging is een breed begrip. Enkele voorbeelden van toegangsbeveiliging door middel van (elektronische) toegangscontrole zijn:

Vormen van toegangsbeveiliging
“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales