Tijdregistratie

Tijdregistratie in toegangscontrole biedt u de mogelijkheid om arbeidstijden te registreren

Tijdregistratie biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld arbeidstijden te registreren. Dat is ideaal als u personeel met flexibele werktijden in dienst heeft. Ook voor organisaties en bedrijven met vaste werkpatronen is tijdregistratie een uitstekende oplossing. Deze tijdregistratie kan eventueel aan de salarisadministratie gekoppeld worden en zal u daarom veel tijdwinst opleveren.

Tijdsregistratiesystemen zijn goed te integreren met toegangscontrole. En het wordt nog efficiënter met het gebruiken van een app en/of geautomatiseerd planbord. Wij informeren u hier graag over.

De voordelen van tijdregistratiesystemen

Z

Feilloze en veel efficiëntere salarisadministratie

m

Gefundeerde onderbouwing voor salarisadministratie

Rapportages worden automatisch gegenereerd

Tijdregistratie

Toepasbaarheid tijdregistratie

Tijdregistratie is goed toepasbaar in

  • overheidsomgevingen met vaste werkpatronen;
  • fabrieks- en productieomgevingen met onregelmatige werktijden;
  • bedrijven met veel kantoorpersoneel;
  • organisaties met omvangrijke salarisadministraties.

“​​Gefundeerde onderbouwing voor salarisadministratie. Makkelijk en efficiënt.”

Tijdregistratie op basis van toegangscontrole

Met behulp van een toegangscontrolesysteem kunt u de gewerkte uren van uw personeel registreren.

Deze urenregistratie wordt bepaald op basis van aankomst en vertrek. Indien gewenst kan een pauze afgetrokken worden van de gewerkte tijd. Dit geeft werkgevers gedetailleerde informatie over de gewerkte tijd. Een tijdregistratiesysteem is ook in staat om data te halen uit een informatie management systeem. De oplossing is ook te integreren met bestaande systemen, zodat de toegangscontroleoplossing werkt zoals u gewend bent. Informatie wordt centraal opgeslagen en kan op diverse manieren worden verwerkt naar een groot aantal disciplines. Bijvoorbeeld boekhouding, aanwezigheidsrapportages bij noodgevallen, roosterwijzigingen etc. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden.

toegangscontrolesoftware

Tijdsregistratie app

Om het nóg eenvoudiger te maken is het mogelijk een tijdsregistratie app te gebruiken. Zowel voor de beheerder als voor de gebruiker. Niet langer meer werken met een ouderwetse prikklok of Excelsheet. Gebruikers geven zelf hun tijden aan en de beheerder heeft direct en snel inzicht via de app op zijn/haar smartphone.

Planbord

Met al deze data kan geautomatiseerd een planbord worden ingericht. Alle data met betrekking tot roosters, afwezigen en verlof zijn verwerkt in het planbord. Ideaal voor de manager HRM of de planner, die hier verantwoordelijk voor is.

Roosterwijzigingen, afwezigheden en dergelijke zijn direct inzichtelijk voor het personeel. Een efficiënte manier van werken!

Sleutels met salto tag

Salto tijdregistratiesysteem

Zoekt u een professioneel tijdregistratiesysteem voor uw organisatie? Software voor het registreren van arbeidstijden? Een oplossing voor tijdsregistratie van personeel? Dan biedt het Salto tijdregistratiesysteem uitkomt.
Salto is expert op het gebied van toegangscontrole, en biedt hierbij een geïntegreerde oplossing voor tijdsregistratie.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren