Security management software

Optimale integratie van technologieën

Security management software is dé oplossing om in één applicatie uw security en safety beheerprocessen te beheren. Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn. Physical security management software wordt ook wel Physical Security Information Management (PSIM) genoemd.

Medewerker achter laptop
Security management software iconen

Voordelen Security management software

  • Verhoogde veiligheid voor medewerkers en bezoekers.
  • Één intuïtieve, op maat gemaakte, gebruikersinterface.
  • Centraal beheer van gebouwen vanaf iedere gewenste locatie.
  • Fabrikant onafhankelijk door integraties.
  • Efficiëntie en kostenbesparing door efficiënte operatoren.
  • Intelligentie: door dataverzameling en rapportage.

 

“Verhoog veiligheid, verbeter het proces, krijg meer inzicht en bespaar kosten met security management software.”

​​​​​​​Voor security- en safetymanagers biedt physical security management software diverse voordelen. Het proces kan zoveel eenvoudiger door één gebruiksvriendelijke user-interface voor alle afzonderlijke systemen. Easy4U!

De userinterface

Eén grafische interface voor al uw systemen, en dat op maat gemaakt. Op basis van de indeling van uw pand zorgen wij ervoor dat alle safety-, security- en gebouwbeheeronderdelen zichtbaar zijn op een plattegrond. De oplossing ondersteunt multi-monitor en videowalls.

 

In de userinterface worden alarmen meteen zichtbaar en kunnen op basis van een vooraf geprogrammeerde workflow activiteiten worden aangestuurd. Alle activiteiten worden op deze manier gelogd, waardoor rapportage automatisch volgt uit de geregistreerde activiteiten. Camerabeelden worden indien gewenst bij een alarm meteen getoond op de userinterface.

Eén interface voor al uw systemen dus!

Security management software interface voorbeeld 2
Security management software interface voorbeeld 1
security management software internet of things

Security management software en IOT

Internet of Things, een hype? Nee. Onze security management software weet er wel raad mee. Objecten kunnen niet alleen toegevoegd worden via bestaande brand-, alarm-, camera- of toegangscontrolesystemen, maar ook via Internet of Things. Bijvoorbeeld door middel van het Lora-netwerk.

Ingewikkeld? Niet als u de demo bijgewoond heeft. Onze ervaring is dat na een demo het veel duidelijker voor u is welke voordelen security management integratie voor uw organisatie biedt.

Rapportage door security management software

“Duidelijke rapportage”

Eenvoudig beheer access control

“Eenvoudig beheer”

Videomanagement onderdeel van security management software

“Videomanagement”

Security management software: GIS-integratie

De GIS-integratie zorgt voor zoekfunctionaliteiten (op postcodes, provincies, en straatnamen) en biedt de mogelijkheid om meerdere locaties toe te voegen. Het is gemakkelijk te gebruiken door eenvoudige navigatie. Verschillende lagen toevoegen is geen probleem. Toegang kan ingesteld worden per gebruiker of groep.

Uw objecten eenvoudig zichtbaar in een geografische weergave.

Lagarde weergegeven op kaart
Medewerker mobiel keyprocessor

Security management Software van Keyprocessor

Security management Software dient alle modules en componenten samen te brengen in één geïntegreerd platform. Zo kan het beveiligingspersoneel op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier de bediening van alle functies en taken beheren om de veiligheid van zowel de mensen als de werkomgeving goed te kunnen borgen.

Keyprocessor iProtect biedt een zeer betrouwbaar en volledig geïntegreerd Security management Systeem dat kan bestaan uit: toegangscontrole, videobewaking, inbraakdetectie, parkeermanagement, intercom, tijdregistratie. Lees meer over Keyprocessor.

Security management software van Paxton en Salto

Door integratie met andere systemen bieden van oudsher stand-alone toegangscontrole oplossingen van merken als Paxton en Salto, ook mogelijkheden voor Physical Security Management Software. Deze manier van integratie stelt gebruikers in staat om bij een toegangscontrole gebeurtenis, dat kan zijn ‘toegang verleend’ of ‘toegang geweigerd’, de camerabeelden van de gebeurtenis direct terug te kijken.

Minder vergaande koppelingen

Ten opzichte van geïntegreerde Security management software oplossingen (PSIM) gaan de koppelingen tussen toegangscontrole- en camerasystemen minder ver. Uiteraard kan het in uw geval voordeliger zijn om te kiezen voor een Salto-, Keyprocessor- of Paxtonsysteem, zonder een uitgebreid PSIM-pakket. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een u een passend voorstel doen, rekening houdend met de huidige situatie.

Gebouwbeheer

Security en safety centraal beheren biedt veel voordelen. Maar er is meer. Met een PSIM plus oplossing is het ook mogelijk om met dezelfde software het gebouwbeheer uit te voeren. Bijvoorbeeld het technisch beheer en onderhoud van de werktuigbouwkundige, elektrotechnische, transportinstallaties, bouwkundige elementen en technische terreinvoorzieningen van een bedrijf of organisatie. Het gaat dan niet alleen om alarminstallaties en camerabewaking, maar ook over bliksembeveiliging, brandbeveiliging, drinkwatertoevoer, elektrische klimaatverwarming, de koeling van serverruimtes, het beheer van de liften en de staat van de riolering. Centraal beheer van de gebouwgebonden installaties dus.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren