Security Management software

Security management software is dé oplossing om in één applicatie uw security en safety beheerprocessen te beheren. Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn. Physical security management software wordt ook wel Physical Security Information Management (PSIM) genoemd.

“Verhoog veiligheid, verbeter het proces, krijg meer inzicht en bespaar kosten met security management software.”

Voordelen Security management software

  • Verhoogde veiligheid voor medewerkers en bezoekers.
  • Één intuïtieve, op maat gemaakte, gebruikersinterface.
  • Centraal beheer van gebouwen vanaf iedere gewenste locatie.
  • Fabrikant onafhankelijk door integraties.
  • Efficiëntie en kostenbesparing door efficiënte operatoren.
  • Intelligentie: door dataverzameling en rapportage.

​​​​​​​Voor security- en safetymanagers biedt physical security management software diverse voordelen. Het proces kan zoveel eenvoudiger door één gebruiksvriendelijke user-interface voor alle afzonderlijke systemen.Easy4U!

Security management software

Zij kozen voor een toegangscontrolesysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Security management software interface
Security management software

De userinterface

Eén grafische interface voor al uw systemen, en dat op maat gemaakt. Op basis van de indeling van uw pand zorgen wij ervoor dat alle safety-, security- en gebouwbeheeronderdelen zichtbaar zijn op een plattegrond. De oplossing ondersteunt multi-monitor en videowalls.

In de userinterface worden alarmen meteen zichtbaar en kunnen op basis van een vooraf geprogrammeerde workflow activiteiten worden aangestuurd. Alle activiteiten worden op deze manier gelogd, waardoor rapportage automatisch volgt uit de geregistreerde activiteiten. Camerabeelden worden indien gewenst bij een alarm meteen getoond op de userinterface.

Eén interface voor al uw systemen dus!

Security management software en IOT

Internet of Things, een hype? Nee. Onze security management software weet er wel raad mee. Objecten kunnen niet alleen toegevoegd worden via bestaande brand-, alarm-, camera- of toegangscontrolesystemen, maar ook via Internet of Things. Bijvoorbeeld door middel van het Lora-netwerk.

Ingewikkeld? Niet als u de demo bijgewoond heeft. Onze ervaring is dat na een demo het veel duidelijker voor u is welke voordelen security management integratie voor uw organisatie biedt.

Security management met internet of things

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Security management software: GIS-integratie

De GIS-integratie zorgt voor zoekfunctionaliteiten (op postcodes, provincies, en straatnamen) en biedt de mogelijkheid om meerdere locaties toe te voegen. Het is gemakkelijk te gebruiken door eenvoudige navigatie. Verschillende lagen toevoegen is geen probleem. Toegang kan ingesteld worden per gebruiker of groep.

Uw objecten eenvoudig zichtbaar in een geografische weergave.

security-management-gis-integratie
Integratie-toegangsysteem-camerabewaking

Security management Software

Security management Software dient alle modules en componenten samen te brengen in één geïntegreerd platform. Zo kan het beveiligingspersoneel op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier de bediening van alle functies en taken beheren om de veiligheid van zowel de mensen als de werkomgeving goed te kunnen borgen.

iProtect biedt een zeer betrouwbaar en volledig geïntegreerd Security management Systeem dat kan bestaan uit: toegangscontrole, videobewaking, inbraakdetectie, parkeermanagement, intercom, tijdregistratie. Lees meer over de mogelijkheden voor totaaloplossing voor beveiliging.

Security management software van Paxton en Salto

Door integratie met andere systemen bieden van oudsher stand-alone toegangscontrole oplossingen van merken als Paxton en Salto, ook mogelijkheden voor Physical Security Management Software. Deze manier van integratie stelt gebruikers in staat om bij een toegangscontrole gebeurtenis, dat kan zijn ‘toegang verleend’ of ‘toegang geweigerd’, de camerabeelden van de gebeurtenis direct terug te kijken.

Minder vergaande koppelingen

Ten opzichte van geïntegreerde Security management software oplossingen (PSIM) gaan de koppelingen tussen toegangscontrole- en camerasystemen minder ver. Uiteraard kan het in uw geval voordeliger zijn om te kiezen voor een Salto-, TKH- of Paxtonsysteem, zonder een uitgebreid PSIM-pakket. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een u een passend voorstel doen, rekening houdend met de huidige situatie.

Gebouwbeheer

Security en safety centraal beheren biedt veel voordelen. Maar er is meer. Met een PSIM plus oplossing is het ook mogelijk om met dezelfde software het gebouwbeheer uit te voeren. Bijvoorbeeld het technisch beheer en onderhoud van de werktuigbouwkundige, elektrotechnische, transportinstallaties, bouwkundige elementen en technische terreinvoorzieningen van een bedrijf of organisatie. Het gaat dan niet alleen om alarminstallaties en camerabewaking, maar ook over bliksembeveiliging, brandbeveiliging, drinkwatertoevoer, elektrische klimaatverwarming, de koeling van serverruimtes, het beheer van de liften en de staat van de riolering. Centraal beheer van de gebouwgebonden installaties dus.

Veelgestelde vragen

Wat is security management software?
Security management software is een programma dat wordt gebruikt om de beveiliging van een organisatie te beheren. Het helpt bij het bewaken van activiteiten en het beheer van beveiligingsprotocollen.
Wat zijn de belangrijkste functies van security management software?
De belangrijkste functies van security management software zijn onder meer het bewaken van toegangscontrole, inbraakdetectie, videobewaking en alarmbeheer. Daarnaast kan de software ook helpen bij het beheren van beveiligingsprocedures en het genereren van rapporten.
Wat zijn de voordelen van security management software?
Security management software biedt verschillende voordelen, zoals het vermogen om de beveiliging van een organisatie op een efficiënte en effectieve manier te beheren, het verminderen van de kans op criminele activiteiten en het verbeteren van de veiligheid van medewerkers en eigendommen.
Is security management software gemakkelijk te implementeren?
Ja, security management software kan gemakkelijk worden geïmplementeerd en geconfigureerd, afhankelijk van de behoeften van de organisatie. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, variërend van Cloud gebaseerde tot lokaal geïnstalleerde software.
Is security management software veilig?

Ja, security management software kan veilig zijn als de juiste beveiligingsprotocollen worden gevolgd. Het is belangrijk om de software up-to-date te houden en alleen bevoegde personen toegang te geven tot het systeem.

Kan security management software worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen?

Ja, security management software kan worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en CCTV-camera’s. Door verschillende beveiligingssystemen te integreren, kan een organisatie een meer complete beveiligingsoplossing bieden.