Referenties door heel Nederland

Lagarde Groep heeft in 25 jaar duizenden beveiligingsoplossingen geïmplementeerd.

Wij werken door heel Nederland en zijn zowel beschikbaar voor kleine als grote organisaties. Lees op deze pagina meer over onze referenties.

Positieve referentie

Hostel Pink Flamingo

Pink Flamingo, een hostel gevestigd in hartje Den Haag. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Hoe kan dit worden verbeterd? Door optimale beveiliging en een verbeterd WiFi-netwerk. Accountmanager Erik Vlastuin (Lagarde Groep) en manager Sophie Don Griot (Pink Flamingo) zoomen in de referentievideo in op de fijne samenwerking en de geïmplementeerde oplossingen.

Fonky Sales

Fonky Sales, een dynamische en snelgroeiende onderneming. Het dynamische personeelsbestand van Fonky Sales vraagt om een flexibele toegangsoplossing voor toegangscontrole.

Pand Fonky Sales
Logo first selections

First Selection

Begin 2014 Koos Van de Beek voor een totaal geïntegreerde beveiligingsoplossing voor zijn bedrijf. Het was niet de eerste keer dat hij zaken deed met Lagarde. Ook in zijn oude bedrijfspand nam hij diensten af van Lagarde. “Toen ik begin dit jaar verhuisde, wilde ik alles nieuw. Dat was nodig en ik houd van nieuwe technieken, gadgets en technologische vooruitgang,”

Jonker & Schut

Jonker en Schut heeft één oplossing voor het beveiligen van meerdere gebouwen, tientallen verschillende ruimtes en toegang geven van een dagelijkse stroom van vrachtverkeer.

Logo Jonker & Schut
Pand Fonky Sales

Provinciehuis Groningen

Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen. Kort daarop werd er actie ondernomen. De uitdaging? Een beheersbare en innovatieve beveiligingsoplossing.

Rembrandt Tower

Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging voor Rembrandt Tower. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.

Rembrandt Tower
sas institute

SAS Institute

Standaard was geen optie voor Sas Institute. Lagarde Groep begon met de functionele kant van de uitdaging. Allereerst werd een risicoanalyse uitgevoerd. Dit resulteerde in meerdere aandachtspunten. Deze vereisten werden vertaald in esthetische oplossingen.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren