Referenties door heel Nederland

Wij hebben in 30 jaar duizenden beveiligingsoplossingen geïmplementeerd.

Wij werken door heel Nederland en zijn zowel beschikbaar voor kleine als grote organisaties. Lees op deze pagina meer over onze referenties.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Positieve referentie

COOP Supermarkten

Wij zijn al jarenlang verantwoordelijk voor de beveiliging van 2 distributiecentra van COOP. In 2021 is de samenwerking uitgebreid. Wij hebben het hoofdkantoor van COOP voorzien van toegangscontrole.

Een succesvolle samenwerking! Zo lichten Ralph (COOP) en Arnold (Lagarde Groep) toe.

 

Zorginstelling Present

Present beschikt over meerdere locaties en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Optimale toegangscontrole is voor Present een mooie manier om de veiligheid te verhogen. 

Met de geimplementeerde oplossing is dit gerealiseerd én is het eenvoudig te beheren. Benieuwd? Bekijk de referentievideo.

Hostel Pink Flamingo

Pink Flamingo, een hostel gevestigd in hartje Den Haag. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Hoe kan dit worden verbeterd? Door optimale beveiliging en een verbeterd WiFi-netwerk. Accountmanager Erik Vlastuin (Lagarde Groep) en manager Sophie Don Griot (Pink Flamingo) zoomen in de referentievideo in op de fijne samenwerking en de geïmplementeerde oplossingen.

Fonky Sales

Fonky Sales, een dynamische en snelgroeiende onderneming. Het dynamische personeelsbestand van Fonky Sales vraagt om een flexibele toegangsoplossing voor toegangscontrole.

Pand Fonky Sales
Logo first selections

First Selection

Begin 2014 Koos Van de Beek voor een totaal geïntegreerde beveiligingsoplossing voor zijn bedrijf. Het was niet de eerste keer dat hij zaken deed met Lagarde Groep, Safetycom en Rosecure. Ook in zijn oude bedrijfspand nam hij diensten af van Lagarde Groep, Safetycom en Rosecure. “Toen ik begin dit jaar verhuisde, wilde ik alles nieuw. Dat was nodig en ik houd van nieuwe technieken, gadgets en technologische vooruitgang,”

Jonker & Schut

Jonker en Schut heeft één oplossing voor het beveiligen van meerdere gebouwen, tientallen verschillende ruimtes en toegang geven van een dagelijkse stroom van vrachtverkeer.

Logo Jonker & Schut
Pand Fonky Sales

Provinciehuis Groningen

Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen. Kort daarop werd er actie ondernomen. De uitdaging? Een beheersbare en innovatieve beveiligingsoplossing.

Rembrandt Tower

Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging voor Rembrandt Tower. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.

Rembrandt Tower
sas institute

SAS Institute

Standaard was geen optie voor Sas Institute. Wij zijn begonnen met de functionele kant van de uitdaging. Allereerst werd een risicoanalyse uitgevoerd. Dit resulteerde in meerdere aandachtspunten. Deze vereisten werden vertaald in esthetische oplossingen.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales