Toegangscontrole voor verschillende branches

Toegangscontrole is van toepassing in de meest uiteenlopende branches. Iedere organisatie wil zijn pand en terrein beschermen tegen inbraak en vandalisme en controle hebben over de toegangsstromen. Wij zien dit terug in ons klantportfolio. Bij diverse organisatie hebben wij verschillende beveiligingsoplossingen geimplementeerd. Veelal met toegangscontrole als onderdeel van de oplossing.

Toegangscontrole voor Zakelijke markt

Hoe creëert u een gebruiksvriendelijke omgeving voor uw medewerkers, bezoekers en extern personeel? Door het toegangsbeheer efficiënt in te richten. Wij hebben ervaring met verschillende toegangsoplossingen in de commerciële sector.

Toegangscontrole commercieel

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toegangscontrole Hotels

Toegangscontrole voor Hotels en verblijf

Binnen de hotelbranche is het verlenen van toegang een uitdaging. Telkens nieuwe gasten, personeel. Hoe gaat u hiermee om?
Met professionele toegangscontrole beheert u eenvoudig wie er wanneer toegang heeft tot welke ruimte.

Toegangscontrole voor Industrie

Lagarde heeft diverse beveiligingsprojecten uitgevoerd in de industriebranche. Toegangscontrole is voor vele projecten een cruciaal onderdeel geweest van de totale oplossing.

toegangscontrole industrie branche
toegangscontrole onderwijs branche

Toegangscontrole voor Onderwijs

Creëer een veilige omgeving voor uw leerlingen/studenten en medewerkers. Met toegangsbeheer richt u eenvoudig in welke ruimten wanneer toegankelijk zijn voor bepaalde personen. Handig bij bepaalde klaslokalen of bijvoorbeeld laboratoria.

“Ik vind het prettig een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Toegangscontrole voor Zorg

Ook in de zorgsector hebben wij uitgebreide ervaring met beveiligingsoplossingen.

Efficiency en veiligheid zijn enorm belangrijk in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan het reguleren van toegangsstromen en het beheren van toegangsrechten. Wij informeren u graag over de oplossingen die wij kunnen bieden.

toegangscontrole voor zorg
toegangscontrole onderwijs branche

Toegangscontrole voor Verenigingen

Binnen (sport)verenigingen is het belangrijk om een goed toegangssysteem te hebben. Met behulp van toegangssystemen wordt de toegang beheert, de veiligheid gewaarborgd en de gegevens op de juiste, veilige manier bewaard.