Toegangscontrole voor verschillende branches

Toegangscontrole is van toepassing in de meest uiteenlopende branches. Iedere organisatie wil zijn pand en terrein beschermen tegen inbraak en vandalisme en controle hebben over de toegangsstromen. Wij zien dit terug in ons klantportfolio. Bij diverse organisatie hebben wij verschillende beveiligingsoplossingen geimplementeerd. Veelal met toegangscontrole als onderdeel van de oplossing.

Handen schudden commcerciële sector

Toegangscontrole voor Zakelijke markt

Hoe creëert u een gebruiksvriendelijke omgeving voor uw medewerkers, bezoekers en extern personeel? Door het toegangsbeheer efficiënt in te richten. Wij hebben ervaring met verschillende toegangsoplossingen in de commerciële sector.

Toegangscontrole voor Hotels en verblijf

Binnen de hotelbranche is het verlenen van toegang een uitdaging. Telkens nieuwe gasten, personeel. Hoe gaat u hiermee om?
Met professionele toegangscontrole beheert u eenvoudig wie er wanneer toegang heeft tot welke ruimte.

Receptioniste Hotel
Heftruck in industrie sector

Toegangscontrole voor Industrie

Lagarde heeft diverse beveiligingsprojecten uitgevoerd in de industriebranche. Toegangscontrole is voor vele projecten een cruciaal onderdeel geweest van de totale oplossing.

Toegangscontrole voor Onderwijs

Creëer een veilige omgeving voor uw leerlingen/studenten en medewerkers. Met toegangsbeheer richt u eenvoudig in welke ruimten wanneer toegankelijk zijn voor bepaalde personen. Handig bij bepaalde klaslokalen of bijvoorbeeld laboratoria.

Lerares geeft klas les
Salto KS toegangsdruppel

Toegangscontrole voor Zorg

Ook in de zorgsector heeft Lagarde Groep uitgebreide ervaring met beveiligingsoplossingen.
Efficiency en veiligheid zijn enorm belangrijk in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan het reguleren van toegangsstromen en het beheren van toegangsrechten. Wij informeren u graag over de oplossingen die wij kunnen bieden.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren