Merken toegangscontrole

Op zoek naar een oplossing voor toegangscontrole? Wij werken met verschillende merken zodat er altijd een gewenste oplossing voorhanden is.

Toelichting merken toegangssystemen

Uw oplossing voor toegangscontrole

Vraag direct een offerte aan

SALTO toegangscontrole

Toegangscontrole is een onderdeel van de beveiliging van een bedrijfspand. SALTO benadert toegangscontrole vanuit drie aspecten: Organisatie, Comfort en Beveiliging. Vanuit deze benadering wordt de meest effectieve en passende beveiligingsoplossing gecreëerd. Het resultaat van deze sluittechnische gebouwplanning is een volgens wetenschappelijke aspecten geoptimaliseerd sluit- en beveiligingstechnische oplossing. Lees meer over Salto toegangscontrole.

Salto toegangscontrole
Salto KS toegangscontrole

Salto KS

Salto KS, een toegangsoplossing voor het MKB waarmee het beheren van de toegang slimmer en efficiënter wordt. Salto KS wordt gekenmerkt door stabiliteit en betrouwbaarheid en is in iedere organisatie toe te passen. Het systeem levert meer functionaliteiten. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen ten opzichte van traditionele toegangscontrole.

Keyprocessor toegangscontrole

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Het iProtect Security Management Systeem omvat een zestal modules waarmee u een complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert. U bepaalt welke onderdelen u in het systeem wilt en uiteraard kan dit naar behoefte worden uitgebreid. Simpel en overzichtelijk, want u heeft geen losstaande systemen meer voor toegangscontrole, camerabewaking, tijdregistratie, parkeerbeheer, alarminstallatie en intercom. Met Keyprocessor beheert u alles vanuit één omgeving. Voor de Rembrandttoren realiseerde Lagarde Groep een complete toegangscontrole oplossing van Keyprocessor. Mogen wij binnenkort ook voor u aan de slag?

Keyprocessor toegangscontrole
Paxton Access toegangscontrole

Paxton Access toegangscontrole

De systemen en oplossingen van Paxton zijn heel geschikt om uw enkele deur of een compleet systeem in uw pand in te richten. Met een toegangscontrolesysteem van Paxton heeft u altijd een sluitend systeem. U weet exact wie er waar en wanneer binnen is geweest. Zo creëert u veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren