Merken toegangscontrole

Op zoek naar een oplossing voor toegangscontrole? Wij werken met verschillende merken zodat er altijd een gewenste oplossing voorhanden is.

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

Salto Toegangscontrole

Toegangscontrole is een onderdeel van de beveiliging van een bedrijfspand. SALTO benadert toegangscontrole vanuit drie aspecten: Organisatie, Comfort en Beveiliging. Vanuit deze benadering wordt de meest effectieve en passende beveiligingsoplossing gecreëerd. Het resultaat van deze sluittechnische gebouwplanning is een volgens wetenschappelijke aspecten geoptimaliseerd sluit- en beveiligingstechnische oplossing. Lees meer over Salto toegangscontrole.

Salto toegangscontrole

Uw oplossing voor toegangscontrole

Vraag direct een offerte aan

Salto KS beslag

Salto KS

Salto KS, een toegangsoplossing voor het MKB waarmee het beheren van de toegang slimmer en efficiënter wordt. Salto KS wordt gekenmerkt door stabiliteit en betrouwbaarheid en is in iedere organisatie toe te passen. Het systeem levert meer functionaliteiten. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen ten opzichte van traditionele toegangscontrole.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

 

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

TKH toegangscontrole

TKH (voorheen Keyprocessor) is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Het iProtect Security Management Systeem omvat een zestal modules waarmee u een complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert. U bepaalt welke onderdelen u in het systeem wilt en uiteraard kan dit naar behoefte worden uitgebreid. Simpel en overzichtelijk, want u heeft geen losstaande systemen meer voor toegangscontrole, camerabewaking, tijdregistratie, parkeerbeheer, alarminstallatie en intercom. Met de software van TKH beheert u alles vanuit één omgeving.

keyprocessor toegangscontrole

Paxton Access toegangscontrole

De systemen en oplossingen van Paxton zijn heel geschikt om uw enkele deur of een compleet systeem in uw pand in te richten. Met een toegangscontrolesysteem van Paxton heeft u altijd een sluitend systeem. U weet exact wie er waar en wanneer binnen is geweest. Zo creëert u veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers.