Toegangscontrole in de Rembrandt Tower

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol.

Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.
Voordelen
Rembrandt Toren bij nacht

Nieuw toegangscontrole-systeem

“Gelukkig beschikken we over een flexibel en betrouwbaar systeem. Iedere key is apart, dus per persoon, te programmeren”, vertelt Paul Kruijswijk. In totaal zijn ook meer dan 160 kaartlezers toegepast. Als facility manager was Kruijswijk betrokken bij de keuze voor een nieuw toegangscontrole-systeem. “We vinden het vooral belangrijk dat een leverancier écht kennis van zaken heeft en het onderhoud kan borgen. Onze toegangscontrole moet altijd perfect werken.” In Lagarde Groep, Safetycom en Rosecure heeft Rembrandt Tower de gewenste partner: “Bij hen hebben we vaste contactpersonen waardoor we snel schakelen. Als er iets mis is krijgen we direct respons.”

De ervaring van Rembrandt Tower

“Met zoveel huurders zijn er veel eisen op gebied van toegangscontrole. Met het systeem van Lagarde Groep, Safetycom en Rosecure zijn we flexibel; alle ruimtes zijn apart en per persoon te programmeren. Korte lijnen en snel schakelen maken de samenwerking erg fijn.”

Paul Kruijswijk • Facility Manager bij Rembrandt Tower in Amsterdam

De ervaring van Lagarde Groep

“De implementatie van het nieuwe systeem ging ‘als een mes door de boter’. Kruijswijk is tevreden. “De technici van Lagarde Groep. Safetycom en Rosecure begrijpen hoe je zo’n traject aanpakt. Huurders hadden geen overlast doordat ook alles goed vooraf gecommuniceerd was. De overlast voor huurders van de Rembrandt Tower moest zo min mogelijk zijn. Door een strakke planning en goede communicatie zijn we erin geslaagd de overgang soepel te laten verlopen.”

Henri van Maanen • Teamleider bij Lagarde Groep

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales