Parkeerbeheer toegangscontrole

Parkeerbeheer kan goed worden gecombineerd met toegangscontrole.

“Het beheren van zowel het parkeerterrein als de toegangsbeveiliging komen samen in één omgeving. Eenvoudig en veilig!”

Bepaalde soorten ID-dragers, zoals pasjes en kaarten, kunnen namelijk gebruikt worden als toegang tot zowel een terrein als een gebouw.

Het beheren van zowel het parkeerterrein als de toegangsbeveiliging komen samen in één omgeving. Eenvoudig en veilig! Nu of later uitbreiden met meer disciplines in één beveiligingsomgeving? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Voordelen

Zij kozen ook voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Parkeerbeheer

Voordelen parkeerbeheer (gecombineerd met toegangscontrole)

De voordelen van parkeerbeheer geintegreerd in uw toegangscontrole:

  • End-to-end beheer, van toegangscontrole tot parkeerbeheer, in één omgeving.
  • Parkeerbeheer, toegangscontrole, slagbomen e.d. worden vanuit één aanspreekpunt geleverd en onderhouden.
  • Mogelijkheid om de beveiligingsomgeving verder uit te breiden met meer disciplines, binnen één managementomgeving.

Toepasbaarheid parkeerbeheer

Parkeerbeheer is goed toepasbaar in:

  • zorginstellingen met eigen parkeergelegenheid;
  • onderwijsinstellingen met bijvoorbeeld gedeelde sportfaciliteiten;
  • gemeenten en woningcorporaties die meerdere gebouwen beheren met eigen parkeergelegenheid;
  • bedrijfsverzamelgebouwen;
  • verenigingen van eigenaren.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Veelgestelde vragen

Wat is parkeerbeheer toegangscontrole?
Parkeerbeheer toegangscontrole is een systeem dat gebruikt wordt om de toegang tot parkeerfaciliteiten te reguleren. Het zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde voertuigen toegang krijgen tot het terrein, wat helpt om de veiligheid en de efficiëntie van het parkeren te verbeteren.
Hoe werken parkeerbeheer toegangscontrolesystemen?
Parkeerbeheer toegangscontrolesystemen maken gebruik van verschillende technologieën, zoals kentekenherkenning, RFID-tags, toegangskaarten en barcodes. Wanneer een voertuig het parkeerterrein nadert, wordt de relevante informatie gecontroleerd en geverifieerd, waarna toegang wordt verleend of geweigerd op basis van de autorisatie.
Welke voordelen biedt parkeerbeheer toegangscontrole?

Parkeerbeheer toegangscontrole biedt een aantal voordelen, zoals het verbeteren van de veiligheid, het verminderen van onbevoegd parkeren, het vergroten van de efficiëntie van het parkeren en het beheer, en het bieden van waardevolle gegevens voor analyse en verbetering van de parkeerfaciliteiten.

Kan ik mijn bestaande parkeerfaciliteit upgraden met toegangscontrole?
Ja, het is mogelijk om bestaande parkeerfaciliteiten te upgraden met toegangscontrolesystemen. Neem contact op met een gespecialiseerde leverancier om de beste oplossing voor uw specifieke situatie te bespreken en te bepalen welke technologieën en systemen het beste passen bij uw behoeften.
Is parkeerbeheer toegangscontrole geschikt voor alle soorten parkeerfaciliteiten?
Parkeerbeheer toegangscontrole is geschikt voor een breed scala aan parkeerfaciliteiten, zoals openbare parkeergarages, bedrijfsterreinen, ziekenhuizen, winkelcentra en wooncomplexen. De specifieke oplossing kan worden aangepast aan de behoeften en de grootte van de faciliteit.
Hoe zit het met de privacy van gegevens in parkeerbeheer toegangscontrolesystemen?
De privacy van gegevens is een belangrijk aandachtspunt bij parkeerbeheer toegangscontrolesystemen. Leveranciers moeten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in de EU. Het is belangrijk om te werken met een betrouwbare leverancier die de nodige maatregelen neemt om de privacy van gegevens te waarborgen.