Toegangsbeheer

Toegangsbeheer is het ‘beheren’ én ‘beheersen’ van toegangsstromen. Voor veel soorten bedrijven en organisaties is het van belang om de toegang te beheren.

“Toegangsbeheer bevordert de veiligheid omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang tot bepaalde ruimtes hebben.”

U hebt altijd inzichtelijk wie op welke tijden in uw ruimtes is. Toegangsbeheer bevordert de veiligheid omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang tot bepaalde ruimtes hebben.

Bovendien is toegangsbeheer uiterst efficiënt; toegangsrechten kunnen eenvoudig worden beheerd en verloren sleutels kunnen gemakkelijk worden uitgeprogrammeerd. Zo hoeft u niet direct uw deurslot te vervangen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een professioneel toegangsbeheersysteem? Wij informeren u graag vrijblijvend.

Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toegangscontrole

Toegangscontrole met toegangsbeheersysteem

Toegangsbeheer is een combinatie van de juiste afspraken en een goed toegangsbeheersysteem. Er zijn veel systemen beschikbaar. Bijvoorbeeld van Salto, Paxton of Keyprocessor. En er zijn veel mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole: tags, druppels, pasjes, biometrie en ga zo maar door. Veel van deze toegangscontrolesystemen worden toegepast op uw huidige deurslot(en). Dit betekent dat de oplossing veelal snel gerealiseerd kan worden.

Afhankelijk van de grote van uw organisatie en de wensen voorzien wij u van een passend advies voor het juiste toegangscontrolesysteem.

Toepassingen van toegangsbeheer

Effectief beheer levert grote voordelen op voor organisaties waar het personeels bestand een flexibel karakter heeft en/of waar grote aantallen gasten/bezoekers zijn. Meer concreet kunt u denken aan:

  • omgevingen waar veel verkeer van bezoekers/gasten is
  • werkgevers met flexibele personeelsbestanden
  • organisaties waar veiligheid prioriteit heeft
  • panden waarin zich meerdere bedrijven bevinden
  • organisaties/instellingen die eigen parkeergelegenheid beheren
Toepassingen toegangsbeheer
“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Camerabewaking

Integreer toegangsbeheer met camerabewaking en ervaar de voordelen. Naast controle van een pas of tag is het mogelijk om met behulp van de integratie met camerabewaking een extra authenticatiecontrole uit te voeren. Ruimtes die extra beveiliging nodig hebben kunnen op deze manier extra goed gecontroleerd worden op toegang.

Toegangsbeheer kan ook goed worden ingezet met kentekenherkenning. De beveiligingscamera herkent het kenteken, waardoor een auto meteen toegang krijgt tot de parkeerplaats. Wel zo makkelijk.

Toegangsbeheer Salto