Toegangsbeheer

Toegangsbeheer is het ‘beheren’ én ‘beheersen’ van toegangsstromen. Voor veel soorten bedrijven en organisaties is het van belang om de toegang te beheren. Zo houdt u altijd inzichtelijk wie op welke tijden in uw ruimtes is. Toegangsbeheer bevordert de veiligheid omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang tot bepaalde ruimtes hebben.

Bovendien is toegangsbeheer uiterst efficiënt; toegangsrechten kunnen eenvoudig worden beheerd en verloren sleutels kunnen gemakkelijk worden uitgeprogrammeerd. Zo hoeft u niet direct uw deurslot te vervangen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een professioneel toegangsbeheersysteem? Wij informeren u graag vrijblijvend.

Toegangsbeheer software

“Toegangsbeheer bevordert de veiligheid omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang tot bepaalde ruimtes hebben.”

Toegangscontrole met toegangsbeheersysteem

Toegangsbeheer is een combinatie van de juiste afspraken en een goed toegangsbeheersysteem. Er zijn veel systemen beschikbaar. Bijvoorbeeld van Salto, Paxton of Keyprocessor. En er zijn veel mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole: tags, druppels, pasjes, biometrie en ga zo maar door. Veel van deze toegangscontrolesystemen worden toegepast op uw huidige deurslot(en). Dit betekent dat de oplossing veelal snel gerealiseerd kan worden.

Afhankelijk van de grote van uw organisatie en de wensen voorzien wij u van een passend advies voor het juiste toegangscontrolesysteem. 

Toepassingen van toegangsbeheer

Effectief beheer levert grote voordelen op voor organisaties waar het personeels bestand een flexibel karakter heeft en/of waar grote aantallen gasten/bezoekers zijn. Meer concreet kunt u denken aan:

  • omgevingen waar veel verkeer van bezoekers/gasten is
  • werkgevers met flexibele personeelsbestanden
  • organisaties waar veiligheid prioriteit heeft
  • panden waarin zich meerdere bedrijven bevinden
  • organisaties/instellingen die eigen parkeergelegenheid beheren
toegangsbeheer salto
toegangsbeheer salto

Camerabewaking

Integreer toegangsbeheer met camerabewaking en ervaar de voordelen. Naast controle van een pas of tag is het mogelijk om met behulp van de integratie met camerabewaking een extra authenticatiecontrole uit te voeren. Ruimtes die extra beveiliging nodig hebben kunnen op deze manier extra goed gecontroleerd worden op toegang.

Toegangsbeheer kan ook goed worden ingezet met kentekenherkenning. De beveiligingscamera herkent het kenteken, waardoor een auto meteen toegang krijgt tot de parkeerplaats. Wel zo makkelijk.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren