Lockers en toegangscontrole combineren

Lockers kunnen goed worden geïntegreerd in een beveiligingsoplossing met toegangscontrole.

“Er zijn diverse mogelijkheden waarbij kluisjes of lockers kunnen worden geopend met dezelfde pas als die gebruikt wordt voor toegangscontrole”

Er zijn diverse mogelijkheden waarbij kluisjes of lockers kunnen worden geopend met dezelfde pas als die gebruikt wordt voor toegangscontrole. Een systeem met lockers is een duurzame oplossing voor uw bedrijf of organisatie, omdat het uitprogrammeren van verloren of verlopen passen heel eenvoudig is en er geen sloten hoeven te worden vervangen.
Voordelen toegangscontrole

Zij kozen ook voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

Voordelen van lockers en toegangscontrole​​​​​

De voordelen van lockers gecombineerd met toegangscontrole:

  • Optimaal gebruikersgemak voor uw klanten, bezoekers of personeel.
  • Eenvoudig te beheren vanuit één managementomgeving.
  • Toegangsrechten zijn eenvoudig te delen.
  • Geen vervanging van sloten bij diefstal of verlies van sleutels.

Toepasbaarheid lockers

Lockers worden toegepast bij:

  • sportscholen en muziekscholen, waar mensen hun persoonlijke bezittingen moeten opbergen;
  • universiteiten en andere onderwijsinstellingen waar zowel de bescherming van leerlingen als bezittingen belangrijk is;
  • zorginstellingen, waar personeel bezittingen veilig moet kunnen opbergen.

“Naast veiligheid zijn inzicht, flexibiliteit en managementmogelijkheden belangrijke toepassingen die uw organisatie veiliger maken.”

Salto locker

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Veelgestelde vragen

Wat zijn lockers met toegangscontrole?
Lockers met toegangscontrole zijn kluisjes of opbergkasten die zijn uitgerust met een toegangscontrolesysteem, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de inhoud.
Welke technologieën worden gebruikt bij lockers met toegangscontrole?
Technologieën die worden gebruikt bij lockers met toegangscontrole omvatten onder andere elektronische sloten, toegangscontrolekaarten en -lezers, en software voor het beheer van de toegangscontrole.
Wat zijn de voordelen van lockers met toegangscontrole?

De voordelen van lockers met toegangscontrole zijn onder andere het vermogen om de inhoud van de lockers te beveiligen tegen onbevoegde toegang, het vermogen om de toegang tot specifieke lockers te beperken op basis van de toegangscontrole, en het vermogen om de toegangsgegevens van medewerkers te registreren.

Hoe kan lockers met toegangscontrole worden geïmplementeerd?

Lockers met toegangscontrole kunnen worden geïmplementeerd door middel van het installeren van elektronische sloten, toegangscontrolekaarten en -lezers, en door het gebruik van software voor het beheer van de toegangscontrole. Het kan zowel handmatig als geautomatiseerd worden uitgevoerd.

Hoe veilig zijn lockers met toegangscontrole?

Lockers met toegangscontrole kunnen veilig zijn als de juiste beveiligingsprotocollen worden gevolgd. Het is belangrijk om de toegangscontroleprocedures up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de lockers.

Kan lockers met toegangscontrole worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen?
Ja, lockers met toegangscontrole kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals inbraakdetectie, alarmbeheer en videobewaking. Door verschillende beveiligingssystemen te integreren, kan een organisatie een meer complete beveiligingsoplossing bieden.