Integraties toegangscontrole

Op deze pagina leest u meer over de mogelijke integraties bij toegangscontrole.

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Camerabewaking integratie toegangscontrole

Camerabewaking geïntegreerd met toegangscontrole

Camerabewaking wordt veel gecombineerd met toegangscontrole en toegangsbeheer. Zo kan er namelijk direct een camera worden geactiveerd om te controleren of de juiste persoon zich meldt als er een pas bij de toegangslezer wordt aangeboden. De combinatie van toegangscontrole en camera biedt een totaaloplossing voor gecontroleerde toegangsverlening en veiligheid.

Inbraakdetectie geïntegreerd met toegangscontrole

Als u een nieuw inbraakdetectiesysteem aanschaft, dan is het verstandig om meteen ook naar de mogelijkheden van toegangscontrole te kijken. Veel systemen bieden mogelijkheden om inbraakdetectie en toegangscontrole tegelijkertijd toe te passen. Ook kunt u inbraakdetectie integreren in één managementomgeving, zodat meerdere beveiligingsoplossingen eenvoudig worden beheerd.

Inbraakdetectie integratie toegangscontrole

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Tijdregistratie geïntegreerd met toegangscontrole

Tijdregistratie biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld arbeidstijden te registreren. Dat is ideaal als u personeel met flexibele werktijden in dienst heeft. Ook voor organisaties en bedrijven met vaste werkpatronen is tijdregistratie een uitstekende oplossing. Deze tijdregistratie kan eventueel aan de salarisadministratie gekoppeld worden en zal u daarom veel tijdwinst opleveren.

Tijdregistratie toegangscontrole
Parkeerbeheer toegangscontrole

Parkeerbeheer geïntegreerd met toegangscontrole

Parkeerbeheer kan goed worden gecombineerd met toegangscontrole. Bepaalde soorten ID-dragers, zoals pasjes en kaarten, kunnen namelijk gebruikt worden als toegang tot zowel een terrein als een gebouw.

Het beheren van zowel het parkeerterrein als de toegangsbeveiliging komen samen in één omgeving. Eenvoudig en veilig! Nu of later uitbreiden met meer disciplines in één beveiligingsomgeving? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Lockers geïntegreerd met toegangscontrole

Lockers kunnen goed worden geïntegreerd in een beveiligingsoplossing met toegangscontrole. Er zijn diverse mogelijkheden waarbij kluisjes of lockers kunnen worden geopend met dezelfde pas als die gebruikt wordt voor toegangscontrole. Een systeem met lockers is een duurzame oplossing voor uw bedrijf of organisatie, omdat het uitprogrammeren van verloren of verlopen passen heel eenvoudig is en er geen sloten hoeven te worden vervangen.

Lockers integratie toegangscontrole
intercom toegangscontrole

Intercom geïntegreerd met toegangscontrole

Een intercomsysteem wordt vaak gecombineerd met toegangscontrole. Een slim deurintercom systeem is eenvoudig toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem, groot of klein. Het grote voordeel is dat u de beveiliging én gastvriendelijkheid hiermee verhoogd.