Toegangssysteem pasjes

Pasjes en kaarten zijn onderdelen van verschillende toegangssystemen. Net als bij een tag- of druppeloplossing, kunt u met toegangscontrolepassen bezoekers, klanten, cliënten of personeel toegang geven tot uw terrein, pand of ruimte. Een toegangssysteem met pasjes of kaarten biedt u gebruikersgemak, veiligheid en controle.

“Duidelijke communicatie als er iets is, oplossingsgericht en vakbekwame monteurs. Fijn bedrijf om mee samen te werken. ”
Arnold

Directeur, Technofil B.V.

Pasjessysteem

Hoe is de toegangscontrole binnen uw organisatie geregeld? Heeft u grip op wie er wanneer toegang heeft tot uw pand? Of bepaalde ruimtes?

Door met een pasjessysteem te werken beheert u dit centraal. Per pas, wat fungeert als een ID-drager, bepaalt u de rechten. En is een pas kwijt? Dan wist u eenvoudig de rechten.

Veilig en eenvoudig te beheren!

Deur openen met pas
Voordelen toegangscontrole

Voordelen pasjes binnen een toegangssysteem

De voordelen van toegangscontrolepassen:

  • Voordelig in de aanschaf.
  • Goede marketingmogelijkheden, zoals het afbeelden van een logo op de pas.
  • Makkelijk te combineren met betaalautomaten.

“Toegangscontrolepassen zijn een uitstekend marketingmiddel. Bedenk zelf wat uw opdruk wordt.”

Wat wordt uw reclameboodschap? Vraag naar de mogelijkheden.

Toegangscontrolepas
Toepasbaarheid toegangscontrolepassen

Toepasbaarheid toegangscontrolepassen

Passen voor toegangscontrole zijn goed toepasbaar bij: 

  • hotels;
  • recreatieterreinen;
  • bedrijven;
  • organisaties waar een hoge omloopsnelheid van ID-dragers is.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Wij zijn een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf

Veelgestelde vragen

Wat is toegangscontrole met pasjes?

Toegangscontrole met pasjes is een technologie die het mogelijk maakt om toegang tot bepaalde gebouwen of ruimtes te beheren met behulp van identificatiepassen. Geautoriseerde gebruikers kunnen de pasjes gebruiken om toegang te krijgen tot beveiligde gebieden.

Hoe werkt toegangscontrole met pasjes?

Toegangscontrole met pasjes werkt door het uitgeven van identificatiepassen aan geautoriseerde gebruikers. Wanneer een gebruiker probeert toegang te krijgen tot een beveiligde ruimte, moet hij de pas voor een kaartlezer houden, die de informatie op de pas verifieert en al dan niet toegang verleent.

Wat zijn de voordelen van toegangscontrole met pasjes?
Toegangscontrole met pasjes biedt verschillende voordelen, zoals het vermogen om toegang te beperken tot geautoriseerde personen, het gemak van het gebruik van een pas en het vermogen om het gedrag van geautoriseerde personen bij te houden.
Hoe veilig is toegangscontrole met pasjes?
Toegangscontrole met pasjes kan veilig zijn als de juiste beveiligingsprotocollen worden gevolgd. Het is belangrijk om passen op een veilige locatie op te slaan en te zorgen dat ze niet worden gekopieerd of nagemaakt.
Kan toegangscontrole met pasjes worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen?
Ja, toegangscontrole met pasjes kan worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals inbraakdetectie, branddetectie en CCTV-camera’s. Door verschillende beveiligingssystemen te integreren, kan een bedrijf een meer complete beveiligingsoplossing bieden en de kans op criminaliteit verminderen.