Over Lagarde Groep

Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde Groep één van de meest complete IP Service Integrators van Nederland.

Advies

Iedere organisatie heeft andere wensen op het gebied van toegang. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de beste toegangscontrole oplossing voor uw organisatie.

Installatie

Lagarde Groep installateert het complete toegangscontrolesysteem op basis van uw wensen. Na installatie informeren we de gebruikers zodat het systeem direct in gebruik genomen kan worden.

Beheer en Onderhoud

Na implementatie van uw toegangscontrolesysteem blijven wij uw aanspreekpunt voor beheer en onderhoud. We zorgen ervoor dat uw systeem up-to-date blijft!
Lagarde Groep biedt kortweg drie pluspunten voor uw organisatie:

  • Een compleet portfolio
  • Proactieve service en dienstverlening
  • Hoog kennisniveau

Lagarde Groep werkt vanuit ruim 25 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij meer dan 6.000 succesvol gerealiseerde projecten opgeleverd. Lagarde Groep werkt onder andere voor het MKB, MKB+, (semi)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Wij onderscheiden ons door commitment, flexibiliteit, snelheid en aandacht. Daarnaast bent u met Lagarde Groep verzekerd van innovatieve oplossingen door een onafhankelijke selectie van de meest gerenommeerde oplossingen.

Lagarde Groep levert oplossingen op het gebied van:

  • Beveiliging
  • Communicatie
  • ICT
Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

Contactgegevens

Neem contact op voor advies, het stellen van vragen of het maken van een afspraak. Wij gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om.

 

Lagarde Groep
Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld
Tel 088 – 16 16 016

Klantvriendelijk

Klanten van Lagarde Groep beoordelen de dienstverlening gemiddeld met een:

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Landelijke dekking toegangscontrolesystemen

Lagarde Groep: leverancier, installateur en adviseur door heel Nederland.

Limburg of Groningen? Lagarde Groep biedt vanuit centraal gelegen locaties landelijke dekking. Tientallen grote en kleine organisaties door heel Nederland gebruiken de toegangssysteem oplossingen van Lagarde Groep.

Landelijke-dekking-toegangscontrole