Portfolio toegangscontrole

Een compleet aanbod aan toegangscontrolesystemen. Van toegangscontrole met pasjes tot complete Keyprocessor toegangscontrolesystemen.

Toegangscontrole portfolio flipboard

Toegangscontrole met tag of druppel

Een tag of druppel wordt gekoppeld aan een gebruiker. Deze gebruiker heeft alleen toegang op tijdstippen die in het systeem zijn vastgelegd. U kunt niet alleen bepalen wie op welke tijden het terrein of pand mag betreden, maar u kunt ook terugzien welke personen wanneer aanwezig waren. Vereenvoudig uw sleutelbeheer door deze duurzame oplossing.

Tag aan sleutel
Toegangscontrole met pasjes

Toegangscontrole met pasjes

Pasjes en kaarten zijn onderdelen van verschillende toegangssystemen. Met een pas kunt u bezoekers, klanten, cliënten of personeel toegang geven tot uw terrein, pand of ruimte. Een toegangssysteem met pasjes of kaarten biedt u gebruikersgemak, veiligheid en controle.

Biometrische toegangscontrole

Als u een beveiligingsoplossing zoekt van het allerhoogste niveau dan is biometrische toegangscontrole de juiste keuze. Snel, hygiënisch en zeer veilig. Biometrische toegangscontrole is heel goed te combineren met andere toegangscontrolesystemen. Omdat de unieke gegevens van een persoon worden opgeslagen en gelezen, is biometrische toegangscontrole de minst fraudegevoelige beveiligingstoepassing die op de markt is.

Biometrische toegangscontrole

Langeafstandslezer

Een langeafstandslezer werkt automatisch, zodat er geen pas of tag bij een toegangssysteem hoeft te worden aangeboden. Daardoor kunnen auto’s, vrachtwagens, bussen en ambulances snel en makkelijk door een slagboom of deur.

Langeafstandlezer
Vingerscan toegangscontrole apparaat

Vingerscan toegangscontrole 

Vingerafdrukken zijn uniek voor ieder mens. De vingerscan, een beveiligingsoplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van vingerafdrukken, is daarom uiterst veilig en moeilijk te manipuleren.

Toegangsbeheer met behulp van een vingerscan is bovendien heel praktisch, omdat er geen pasjes of sleutels meer nodig zijn. Uiteraard worden deuren of toegangen weer automatisch vergrendeld nadat iemand toegang heeft verkregen.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren