Portfolio toegangscontrole

Een compleet aanbod aan toegangscontrolesystemen. Van toegangscontrole met pasjes tot complete toegangscontrolesystemen.

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Tag aan sleutel

Toegangscontrole met tag of druppel

Een tag of druppel wordt gekoppeld aan een gebruiker. Deze gebruiker heeft alleen toegang op tijdstippen die in het systeem zijn vastgelegd. U kunt niet alleen bepalen wie op welke tijden het terrein of pand mag betreden, maar u kunt ook terugzien welke personen wanneer aanwezig waren. Vereenvoudig uw sleutelbeheer door deze duurzame oplossing.

Toegangscontrole via Smartphone

Wat heeft iedereen altijd bij zich? De smartphone! Dus niet zo gek dat deze oplossing voor toegangscontrole steeds meer aan populairiteit wint. Ook is het beheer hiervan eenvoudig en effectief!

Toegangscontrole met pasjes

Toegangscontrole met pasjes

Pasjes en kaarten zijn onderdelen van verschillende toegangssystemen. Met een pas kunt u bezoekers, klanten, cliënten of personeel toegang geven tot uw terrein, pand of ruimte. Een toegangssysteem met pasjes of kaarten biedt u gebruikersgemak, veiligheid en controle.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Biometrische toegangscontrole

Als u een beveiligingsoplossing zoekt van het allerhoogste niveau dan is biometrische toegangscontrole de juiste keuze. Snel, hygiënisch en zeer veilig. Biometrische toegangscontrole is heel goed te combineren met andere toegangscontrolesystemen. Omdat de unieke gegevens van een persoon worden opgeslagen en gelezen, is biometrische toegangscontrole de minst fraudegevoelige beveiligingstoepassing die op de markt is.

Biometrische toegangscontrole
Lange afstandlezer

Lange afstandslezer

Een langeafstandslezer werkt automatisch, zodat er geen pas of tag bij een toegangssysteem hoeft te worden aangeboden. Daardoor kunnen auto’s, vrachtwagens, bussen en ambulances snel en makkelijk door een slagboom of deur.

Vingerscan toegangscontrole

Vingerafdrukken zijn uniek voor ieder mens. De vingerscan, een beveiligingsoplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van vingerafdrukken, is daarom uiterst veilig en moeilijk te manipuleren.

Toegangsbeheer met behulp van een vingerscan is bovendien heel praktisch, omdat er geen pasjes of sleutels meer nodig zijn. Uiteraard worden deuren of toegangen weer automatisch vergrendeld nadat iemand toegang heeft verkregen.

Vingerscan toegangscontrole