SALTO toegangscontrole

Toegangscontrole is een onderdeel van de beveiliging van een bedrijfspand. SALTO benadert toegangscontrole vanuit drie aspecten: Organisatie, Comfort en Beveiliging.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Paul Kruijswijk

Facility Manager, Rembrandt Tower Amsterdam

Salto KS systems

Voordelen van SALTO toegangscontrole

SALTO biedt economisch interessante oplossingen en stelt u in staat om:

 • tijdgestuurde toegang te organiseren;
 • rechten op individueel niveau flexibel aan te passen;
 • de toegang en deurtoestand in te zien en te bewaken;
 • deuren centraal gestuurd op afstand te openen;
 • ID-mediabestanden toe te voegen en deze te combineren met tijdregistratie of betaalsystemen.

Wat kost SALTO toegangscontrole?

Salto toegangscontrolesystemen zijn in diverse prijsklassen te krijgen. Het hangt allemaal af van de configuratie die u wenst. Wilt u een indicatie van de Salto toegangscontrole prijzen in uw situatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Toegangscontrole in verschillende branches

Benieuwd naar de mogelijkheden voor professionele toegangscontrole in uw branche? De oplossingen van SALTO lenen zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende branches. Van de onderwijs tot aan de overheid en van gezondheidszorg tot aan hotels.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om de oplossing te demonstreren.

Salto Toegangscontrole
Salto KS mobiel

SALTO KS

SALTO KS staat voor Keys as a Service en is een alternatieve oplossing voor traditionele toegangscontrole. U beschikt met SALTO KS over een flexibele cloudoplossing. De grote voordelen voor u zijn dat:

u geen software installatie nodig heeft;

geen volledig bekabeld product nodig heeft;

eenvoudig op- en afschaalt;

u alles vanuit één omgeving beheert, zelfs wanneer u meerdere vestigingen heeft!

Meer weten?

SALTO integraties

SALTO ontwikkelt continu door. Hierbij kunt u denken aan ontwikkelen aan de voorkant (de gebruikerservaring) maar ook zeker aan de achterkant, (meer snelheid op het platform). Deze ontwikkelingen zorgen voor een solide basis om verder te bouwen én om meer externe services te bieden, bijvoorbeeld integraties. Zo biedt SALTO perfecte oplossingen voor integratie met camerabewaking- en intercomsystemen.

Intercom – Comelit

De integratie van een Comelit intercomsysteem met SALTO is vooral interessant voor eigenaren van een verzamelpand. De intercom wordt eenvoudig gekoppeld aan de toegangsoplossing. Dankzij de gebruiksvriendelijke app profiteren de huurders van:

 • meldingen wanneer iemand bij de hoofdingang is;
 • eenvoudig communiceren met andere huurders;
 • live audio en videobeeld;
 • toegang verlenen op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie.

 

Intercom integratie

Bezoekersregistratie – EVA

Met de bezoekersregistratie app van EVA profiteert uw organisatie van diverse voordelen:

 • Bezoekers voelen zich welkom.
 • Direct foto’s van bezoekers.
 • Vloeiend incheckproces.
 • AVG-proof.
 • Beschikbaar voor meerdere locaties.

Integratie camerasysteem – Eagle Eye Networks

Iedere deur nauwlettend in de gaten houden? Dankzij de integratie van de camerasystemen van Eagle Eye Networks met SALTO behoort dit tot de mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid iedere keer het openen van de deur op beeld vast te leggen. De lengte van de opname is 25 seconden en start 5 seconden vóórdat de deur wordt geopend. Handig voor u om te bevestigen of de juiste persoon is binnengekomen. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

 • Live videobeeld.
 • Toegang verlenen op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie.
 • Meerdere camera’s aan uw slot(en) toevoegen.
 • Altijd de video op zak dankzij de mobiele app.
 • Zoeken binnen video’s naar personen, voertuigen en meer m.b.v. smart video search.

Video’s SALTO Toegangscontrole

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie over toegangscontrole van SALTO.

SALTO componenten

Een complete SALTO toegangscontroleomgeving bestaat uit één of meer van onderstaande onderdelen:

SALTO beslag

SALTO deurbeslag is beschikbaar in elke stijl en sfeer, eventueel te combineren met bestaande deurkrukken en eenvoudig te installeren.

Ook is het eenvoudig te integreren met veel bestaande inbouwsloten en getest op brandveiligheid.

Meer weten? Bekijk het SALTO deurbeslag.

SALTO Cilinders

Bediening SALTO Cilinder

De SALTO Cilinder, ook wel GEO Cilinder genoemd, is handmatig te bedienen na authenticatie. Nadat de deur bediend is en weer in het slot valt, blijft deze onvergrendeld. De vergrendeling van de SALTO Cilinder vindt plaats nadat deze weer is bediend met het identificatiemiddel.

Design en installatie van SALTO Cilinders

SALTO Cilinders zijn stijlvol en passen in ieder type inrichting. SALTO Systems biedt de SALTO Cilinder in de volgende kleuren en uitvoeringen:

 • mat chroom
 • gepolijst chroom
 • gepolijst ‘geel koper’
 • mat ‘geel koper’
 • zwart mat chroom

Met de SALTO Cilinders is het mogelijk om praktisch iedere deur te integreren in uw toegangscontrolesysteem. Daarmee wordt het bijhouden van ingewikkelde sleutelplannen overbodig. Met de SALTO Systems Virtual Network data-on-card technologie worden restricties, authenticatieinstellingen en gebruikers eenvoudig aangepast.

SALTO Wandlezers

Een SALTO wandlezer leest de beveiligde identificatiedata op de ID-drager. SALTO wandlezers kunnen ook ingezet worden om updates in het systeem te verspreiden richting de ID-dragers, vanuit het SALTO Virtual Network.
SALTO wandlezers kunnen worden ingezet bij alle oplossingen van SALTO, ook bij SALTO KS.

SALTO wandlezers online of offline

SALTO wandlezers kunnen on- en offline worden uitgevoerd. Een online SALTO wandlezer staat altijd realtime in contact met SALTO software op uw pc of in de cloud. Zo is de status van de deur altijd inzichtelijk. Alarmmeldingen en toestandswijzigingen kunnen direct inzichtelijk worden gemaakt in de SALTO beheerssoftware.

SALTO wandlezer modellen en toepassingen

SALTO voert verschillende modellen wandlezers. In iedere situatie kan een passende wandlezer geplaatst worden. Denk aan toepassingen als:

 • inbouw
 • een oneffen ondergrond of muur
 • dubbele identificatie
 • RFID-lezers
 • smalle deurprofielen
Diverse Salto componenten

Referenties

We hebben al voor veel klanten een toegangscontrole oplossing mogen realiseren. In de meest uiteenlopende branches en verschillende omgevingen!

Hostel Pink Flamingo

Zorginstelling Present

Hoofdkantoor COOP

Watersport IJburg

Functionaliteiten

Zoals we al beschrijven is met toegangscontrole meer mogelijk dan toegang beheren. We lichten een aantal functionaliteiten voor u uit!

SALTO lockers

Met de functie lockers kunnen binnen de SALTO ProAccess SPACE software lockersloten worden beheerd. Lockers zijn speciale componenten van SALTO die bedoeld zijn om gemonteerd te worden op lockerkasten. Zo kan elke medewerker zijn persoonlijke spullen opbergen in een locker waar alleen hij de rechten op heeft. De lockers zijn offline componenten.

Online beheer

Middels de functie online beheer kunnen in de software alle online componenten realtime op status worden gecontroleerd. Ook is het mogelijk om online deuren open te sturen of juist te sluiten. Alle deurgeschiedenis wordt realtime in de software weergegeven omdat het om online componenten gaat.

Lockdown

Met de functie lockdown kan er in geval van een calamiteit een complete lockdown uitgevoerd worden. Dit betekent dat alle componenten vergrendelt worden. Waar iemand normaal gesproken rechten heeft bepaalde deuren te openen met zijn tag kan dat in geval van een lockdown niet meer. Dit wordt ook op deze wijze geregistreerd in de software. Alleen personen bij wie de functie overrule lockdown aan staat kunnen in geval van een lockdown deuren nog openen. In combinatie met de alarmen en meldingen module is het bijvoorbeeld mogelijk om in geval van een alarmmelding van het alarmsysteem bepaalde deuren in lockdown modus te zetten.

Anti-passback

De functie anti-passback is bedoeld voor dubbelzijdig gecontroleerde ruimten. Denk hierbij aan de buitenschil van een pand. Zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde wordt een paslezer gemonteerd. Wanneer iemand naar buiten gaat zonder zijn tag aan te bieden (door bijvoorbeeld met iemand mee te lopen), kan hij niet meer naar binnen. Dit omdat hij in de software de ‘naar buiten’ actie nog niet heeft gedaan. Dit zorgt ervoor dat er altijd een actueel overzicht beschikbaar is van wie zich in het gebouw bevindt.

Automatische sleuteltoewijzing

Met de functie automatische sleuteltoewijzing is het mogelijk om sleutels vooraf aan een gebruiker te koppelen. Dit wordt gedaan door de ROM-code (unieke ID van kaart of tag) vooraf als tekst aan de gebruikers te koppelen. Deze dient dan wel beschikbaar te zijn uiteraard. Wanneer vervolgens de tag aangeboden wordt bij een encoder die op altijd updaten staat, wordt de tag automatisch gekoppeld aan de gebruiker zonder dat hier een beheerder aan te pas hoeft te komen.

Department operator

Met de functie department operator is het mogelijk om de software in te delen in ‘partities’. Dit houdt in dat bepaalde delen van de software afgebakend kunnen worden voor bijvoorbeeld specifieke locaties. De beheerder van zo’n locatie kan dan ook alleen de personen en deuren beheren waar hij de rechten toe heeft. Overkoepelend is er dan altijd een hoofdbeheerder die het gehele systeem kan beheren.

Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf