Vingerscan toegangscontrole

Vingerafdrukken zijn uniek voor ieder mens. De vingerscan, een beveiligingsoplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van vingerafdrukken, is daarom uiterst veilig en moeilijk te manipuleren.

“Neem bijvoorbeeld de foodindustrie waar losse voorwerpen in productieruimtes niet toegestaan zijn. De vingerscan is dan een perfecte methode.”

Voordelen vingerscan toegangscontrole

De voordelen van een vingerscan oplossingen:

  • Geen losse voorwerpen nodig.
  • Hoog beveiligingsniveau.
  • Niet fraudegevoelig.
  • Altijd persoonsgebonden.
  • Minder beheerslasten.
Voordelen vingerscan toegangscontrole

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toepasbaarheid vingerscan toegangscontrole

Toepasbaarheid vingerscan toegangscontrole

Deze oplossing is goed toepasbaar in:

  • foodsector;
  • laboratoria;
  • een kinderopvang.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

“Geen losse voorwerpen op de werkvloer. In sommige omgevingen een must!”

Vingerscan toegangscontrole

Veelgestelde vragen

Wat is toegangscontrole met een vingerscan?
Toegangscontrole met een vingerscan is een technologie die het mogelijk maakt om toegang tot bepaalde gebouwen of ruimtes te beheren met behulp van een biometrische scan van de vingerafdruk van de gebruiker.
Hoe werkt toegangscontrole met een vingerscan?
Toegangscontrole met een vingerscan werkt door het scannen van de vingerafdruk van een gebruiker en het vergelijken van deze informatie met een database van geautoriseerde gebruikers. Als de vingerafdruk overeenkomt met een geautoriseerde gebruiker, wordt toegang verleend.
Wat zijn de voordelen van toegangscontrole met een vingerscan?

Toegangscontrole met een vingerscan biedt verschillende voordelen, zoals het vermogen om toegang te beperken tot geautoriseerde personen, het gemak van het gebruik van biometrische technologie en het vermogen om het gedrag van geautoriseerde personen bij te houden.

Hoe veilig is toegangscontrole met een vingerscan?

Toegangscontrole met een vingerscan kan veilig zijn als de juiste beveiligingsprotocollen worden gevolgd. Het is belangrijk om de biometrische informatie veilig op te slaan en te zorgen dat deze niet wordt gehackt of gestolen.

Kunnen meerdere personen toegang krijgen tot hetzelfde toegangscontrolesysteem met hun vingerafdrukken?
Ja, meerdere personen kunnen toegang krijgen tot hetzelfde toegangscontrolesysteem met hun vingerafdrukken, op voorwaarde dat hun biometrische informatie is opgeslagen en hun toegangsrechten zijn verleend.