Onze werkwijze

Bij het realiseren van uw toegangscontrole omgeving doorloopt u samen met ons een aantal stappen.

“Samen met u doorlopen we een stappenplan zodat uw toegangscontrole professioneel gerealiseerd wordt.”

1. Inventarisatie

U bepaalt samen met onze adviseurs welke toepassingen u wenst te realiseren. U krijgt inzicht in de mogelijkheden binnen uw totale omgeving en een advies over de inrichting van een toegangscontrole-omgeving.

2. Presentatie

Zodra uw wensen in kaart gebracht zijn, presenteren wij de toekomstige inrichting van toegangscontrole-omgeving. In deze fase zetten wij duidelijk de kenmerken van de oplossing tegenover uw wensen zodat u inzicht krijgt welke voordelen dit voor u oplevert.

3. Afstemming en implementatie

Na de presentie stemt u met onze projectleiders de exacte inrichting van uw toekomstige toegangscontrole-omgeving af. Tot in detail wordt bepaald hoe de planning eruit komt te zien en welke verantwoordelijkheden bij wie horen in een eventuele samenwerking met uw medewerkers of derde partijen.

4. Afronding

Onze adviseur spiegelt na implementatie of alles naar wens verlopen is en of alles naar wens functioneert. Als het gehele traject doorlopen is krijgt u tot slot de mogelijkheid onze samenwerking te beoordelen via een enquête.

Onderhoud

Na aanschaf en aanleg van uw toegangscontrolesysteem voorzien wij u ook graag in het onderhouden van uw oplossing. Meer concreet kunt u denken aan een periodieke controle van alle componenten, vervangen van batterijen waar nodig en een toetsing van de werking van systeemonderdelen. Aan de softwarematige kant is periodiek onderhoud belangrijk voor het up-to-date houden van de software versies en verwerken van updates.

Zo behoudt u altijd een veilige omgeving. De voordelen zijn:

  • periodieke controle van werking
  • vervanging van batterijen waar nodig
  • schoonmaken/smeren van bewegende onderdelen
  • verwerken van updates in systeemsoftware

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Demonstratie toegangscontrole

Gratis demonstratie

Wilt u snel inzicht in de mogelijkheden?
We demonstreren graag verschillende modellen toegangscontrolebeslag en cilinders bij u op locatie

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales