Toegangscontrole met druppel

Deur openen met druppel of tag

Een druppel als sleutel? Het kan met een tag- of druppel toegangssysteem. Hierbij wordt een tag of druppel gekoppeld aan een gebruiker. Deze gebruiker heeft alleen toegang op tijdstippen die in het systeem zijn vastgelegd.

U kunt niet alleen bepalen wie op welke tijden het terrein of pand mag betreden, maar u kunt ook terugzien welke personen wanneer aanwezig waren. Vereenvoudig uw sleutelbeheer door deze duurzame oplossing.

Toegangscontrolesysteem met pasjes

Daarnaast zijn tags en druppels heel duurzaam: ze gaan jaren mee. En een verloren of gestolen tag of druppel kan makkelijk worden uitgeprogrammeerd. Onze toegangscontrolesystemen zijn te bedienen met een pas, tag of druppel. Kies de oplossing die bij u past!

“Goede ervaring met Lagarde Groep, ze staan altijd voor je klaar.”
De Passie scholen, Utrecht

“Goede ervaringen, klantvriendelijk en willen naar de klant luisteren.”
HGJB, Bilthoven

Voordelen van tags en druppels

De voordelen van tags en druppels:

  • Duurzaam, sterk en robuust.
  • Gebruiksvriendelijk, zeker bij dagelijks gebruik.
  • Mogelijkheden om de tag te laten bedrukken.

 

Waar wordt toegangscontrole met tags of druppels toegepast?

Toegangscontrole met tags of druppels kan bij iedere gewenste organisatie worden toegepast.

Daarnaast is deze oplossing voor toegangscontrole goed toepasbaar in:

  • bedrijven met een vast en wisselend personeelsbestand;
  • organisaties waar duurzaam gebruik wenselijk is.
Salto KS tags

Kun je een druppel sleutel kopiëren?

Ja, criminelen kunnen onbeveiligde druppels kopiëren. Toegangsbeveiliging met druppels is daarom niet per definitie een garantie voor verhoogde veiligheid. Criminelen zijn namelijk in staat druppels/tags te kopiëren, waardoor onbevoegden ook toegang hebben tot het betreffende toegangssysteem. Hoe kan dit worden voorkomen? Door de druppels te voorzien van een gedegen beveiligingsprotocol wat niet te kraken is. Overweegt u een toegangssysteem met druppels aan te schaffen? Neem dit punt dan zeker mee in uw beslissing.

“Tags en druppels zijn uiterst duurzaam: ze gaan jaren mee!

Stoppen met het tijdverslindende sleutelbeheer?​”

toegangsysteem druppel

Wat zijn de kosten van een druppel toegangssyteem?

Overtuigd van de meerwaarde van toegangscontrole met druppel of tag? Het installeren van een druppel toegangssysteem kan vrij gemakkelijk gaan. Als het ware wordt ieder bestaand slot van een stukje electronica voorzien, zodat deze geopend kan worden met een druppel of tag. Doordat er minder montagetijd nodig is zal dit schelen in de kosten.

De kosten voor een tagsysteem hangt af van het aantal deuren en het gewenste aantal druppels. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een toegangssysteem met druppels voor uw organisatie? Omdat het altijd een maatwerkoplossing betreft, komen we graag met u in contact. Via onderstaand formulier kunt u uw contactgegevens invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Biometrische toegangscontrole

Een andere mogelijkheid voor toegangscontrole is biometrie. De snelste, veiligste en meest hygiënische manier van toegangscontrole. Wilt u meer weten? Lees meer over biometrische toegangscontrole.

Langeafstandslezer

Met lange afstandlezers verleent u toegangscontrole binnen een bepaalde afstand. De toegang wordt automatisch gegeven wanneer de gebruiker met de lezer binnen een bepaalde radius (bijvoorbeeld 10 meter) komt. Lees meer over toegangscontrole met langeafstandslezers.

Hand - Biometrische toegangscontrole
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren