Toegangscontrole met druppel

Deur openen met druppel of tag

Een druppel als sleutel? Het kan met een tag- of druppel toegangssysteem. Hierbij wordt een tag of druppel gekoppeld aan een gebruiker. Deze gebruiker heeft alleen toegang op tijdstippen die in het systeem zijn vastgelegd.

U kunt niet alleen bepalen wie op welke tijden het terrein of pand mag betreden, maar u kunt ook terugzien welke personen wanneer aanwezig waren. Vereenvoudig uw sleutelbeheer door deze duurzame oplossing.

Toegangscontrolesysteem met pasjes

Daarnaast zijn tags en druppels heel duurzaam: ze gaan jaren mee. En een verloren of gestolen tag of druppel kan makkelijk worden uitgeprogrammeerd. Onze toegangscontrolesystemen zijn te bedienen met een pas, tag of druppel. Kies de oplossing die bij u past!

Met het systeem van Lagarde Groep zijn we flexibel; alle ruimtes zijn apart en per persoon te programmeren. Korte lijnen en snel schakelen maken de samenwerking erg fijn.

Paul Kruijswijk

Facility Manager, Rembrandt Tower Amsterdam

“Tags en druppels zijn uiterst duurzaam: ze gaan jaren mee!

Stoppen met het tijdverslindende sleutelbeheer?​”

Voordelen van tags en druppels

De voordelen van tags en druppels:

  • Duurzaam, sterk en robuust.
  • Gebruiksvriendelijk, zeker bij dagelijks gebruik.
  • Mogelijkheden om de tag te laten bedrukken.

 

Toepasbaarheid toegangscontrole met druppel of tag

Deze oplossing voor toegangscontrole is goed toepasbaar in:

  • bedrijven met een vast en wisselend personeelsbestand;
  • organisaties waar duurzaam gebruik wenselijk is.
Salto KS tags
Handen schudden overeenkomst

Toegangssysteem druppel kosten

Overtuigd van de meerwaarde van toegangscontrole met druppel of tag? Het installeren van een druppel toegangssysteem kan vrij gemakkelijk gaan. Als het ware wordt ieder bestaand slot van een stukje electronica voorzien, zodat deze geopend kan worden met een druppel of tag. Doordat er minder montagetijd nodig is zal dit schelen in de kosten.

Daarnaast bepaalt het aantal deuren en tags de prijs van uw oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een toegangssysteem met druppels voor uw organisatie? Omdat het altijd een maatwerkoplossing betreft, komen we graag met u in contact. Via onderstaand formulier kunt u uw contactgegevens invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Biometrische toegangscontrole

Een andere mogelijkheid voor toegangscontrole is biometrie. De snelste, veiligste en meest hygiënische manier van toegangscontrole. Wilt u meer weten? Lees meer over biometrische toegangscontrole.

Langeafstandslezer

Met lange afstandlezers verleent u toegangscontrole binnen een bepaalde afstand. De toegang wordt automatisch gegeven wanneer de gebruiker met de lezer binnen een bepaalde radius (bijvoorbeeld 10 meter) komt. Lees meer over toegangscontrole met langeafstandslezers.

Hand - Biometrische toegangscontrole
w

Gratis adviesgesprek

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren