Toegangscontrole met druppel

U kunt niet alleen bepalen wie op welke tijden het terrein of pand mag betreden, maar u kunt ook terugzien welke personen wanneer aanwezig waren. Vereenvoudig uw sleutelbeheer door deze duurzame oplossing.

“Tags en druppels zijn uiterst duurzaam: ze gaan jaren mee!

Stoppen met het tijdverslindende sleutelbeheer?​”

Deur openen met druppel of tag

Een druppel als sleutel? Het kan met een tag- of druppel toegangssysteem. Hierbij wordt een tag of druppel gekoppeld aan een gebruiker. Deze gebruiker heeft alleen toegang op tijdstippen die in het systeem zijn vastgelegd.

Toegangscontrolesysteem met pasjes

Daarnaast zijn tags en druppels heel duurzaam: ze gaan jaren mee. En een verloren of gestolen tag of druppel kan makkelijk worden uitgeprogrammeerd. Onze toegangscontrolesystemen zijn te bedienen met een pas, tag of druppel. Kies de oplossing die bij u past!

Toegangscontrole bij COOP Supermarkten

Lagarde Groep is al jarenlang verantwoordelijk voor de beveiliging van 2 distributiecentra van COOP. In 2021 is de samenwerking uitgebreid. Lagarde Groep heeft het hoofdkantoor van COOP voorzien van toegangscontrole.

Een succesvolle samenwerking! Zo lichten Ralph (COOP) en Arnold (Lagarde Groep) toe.

 

Referentie Present

Present beschikt over meerdere locaties en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Optimale toegangscontrole is voor Present een mooie manier om de veiligheid te verhogen. 

Met de geimplementeerde oplossing is dit gerealiseerd én is het eenvoudig te beheren. Benieuwd? Bekijk de referentievideo.

Salto KS tags

Voordelen van tags en druppels

De voordelen van tags en druppels:

  • Duurzaam, sterk en robuust.
  • Gebruiksvriendelijk, zeker bij dagelijks gebruik.
  • Mogelijkheden om de tag te laten bedrukken.

Waar wordt toegangscontrole met tags of druppels toegepast?

Toegangscontrole met tags of druppels kan bij iedere gewenste organisatie worden toegepast.

Daarnaast is deze oplossing voor toegangscontrole goed toepasbaar in:

  • bedrijven met een vast en wisselend personeelsbestand;
  • organisaties waar duurzaam gebruik wenselijk is.

Kun je een druppel sleutel kopiëren?

Ja, criminelen kunnen onbeveiligde druppels kopiëren. Toegangsbeveiliging met druppels is daarom niet per definitie een garantie voor verhoogde veiligheid. Criminelen zijn namelijk in staat druppels/tags te kopiëren, waardoor onbevoegden ook toegang hebben tot het betreffende toegangssysteem. Hoe kan dit worden voorkomen? Door de druppels te voorzien van een gedegen beveiligingsprotocol wat niet te kraken is. Overweegt u een toegangssysteem met druppels aan te schaffen? Neem dit punt dan zeker mee in uw beslissing.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Wat zijn de kosten van een druppel toegangssyteem?

Overtuigd van de meerwaarde van toegangscontrole met druppel of tag? Het installeren van een druppel toegangssysteem kan vrij gemakkelijk gaan. Als het ware wordt ieder bestaand slot van een stukje electronica voorzien, zodat deze geopend kan worden met een druppel of tag. Doordat er minder montagetijd nodig is zal dit schelen in de kosten.

De kosten voor een tagsysteem hangt af van het aantal deuren en het gewenste aantal druppels. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een toegangssysteem met druppels voor uw organisatie? Omdat het altijd een maatwerkoplossing betreft, komen we graag met u in contact. Via onderstaand formulier kunt u uw contactgegevens invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Toegangssysteem druppel
Salto KS mobiel

Toegangscontrole via smartphone

Op deze pagina hebben we u geinformeerd over de mogelijkheden van toegangscontrole via tags/druppels. Een andere veelvoorkomende manier van toegangsbeheer is via de smartphone. Handig, want wie heeft tegenwoordig zijn smartphone niet bij zich? Lees meer over toegangscontrole via smartphone.

Biometrische toegangscontrole

Een andere mogelijkheid voor toegangscontrole is biometrie. De snelste, veiligste en meest hygiënische manier van toegangscontrole. Wilt u meer weten? Lees meer over biometrische toegangscontrole.

Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf