Intercom geïntegreerd met toegangscontrole

Een intercomsysteem wordt vaak gecombineerd met toegangscontrole. Een slim deurintercom systeem is eenvoudig toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem, groot of klein. Het grote voordeel is dat u de beveiliging én gastvriendelijkheid hiermee verhoogd.

“Een slim deurintercom systeem is eenvoudig toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem.“

De voordelen van een slimme intercom

Met een slimme intercom heeft u nog meer controle over uw toegang. En tegenwoordig is een intercom veel meer dan een kastje aan de muur waardoor bezoekers kunnen communiceren. Zo profiteert u met de nieuwste intercom van de volgende voordelen:

  • Bluetooth technologie, dus geen gedoe meer met codes, kaarten en sleutels.
  • Vingerafdruk lezer.
  • Touchscreen, bestand tegen water en ook in direct zonlicht eenvoudig te lezen.
  • Eenvoudig beheer.
  • Camera met nachtvisie.
  • Te integreren met mobiel en tablet.
  • En meer.
Voordelen

Zij kozen ook voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Veelgestelde vragen

Wat is een intercom met toegangssysteem?
Een intercom met toegangssysteem is een combinatie van beveiligingssystemen die het mogelijk maakt om intercomfunctionaliteit en toegangscontrole te integreren. Het biedt een uitgebreide oplossing voor het beheer van de toegang tot een gebouw of terrein.
Welke technologieën worden gebruikt bij een intercom met toegangssysteem?
Technologieën die worden gebruikt bij een intercom met toegangssysteem omvatten onder andere intercomsystemen, toegangscontrolekaarten en -lezers, en software voor het beheer van de toegangscontrole.
Wat zijn de voordelen van een intercom met toegangssysteem?
De voordelen van een intercom met toegangssysteem zijn onder andere het vermogen om in real-time toegangscontrole en intercomfunctionaliteit te integreren, het vermogen om beveiligingsgebeurtenissen efficiënter te beheren en de mogelijkheid om de veiligheid van medewerkers en eigendommen te verbeteren.
Hoe kan een intercom met toegangssysteem worden geïmplementeerd?
Een intercom met toegangssysteem kan worden geïmplementeerd door middel van het installeren van intercomsystemen en toegangscontrolekaarten en -lezers, en door het gebruik van software voor het beheer van de toegangscontrole. Het kan zowel handmatig als geautomatiseerd worden uitgevoerd.
Hoe veilig is een intercom met toegangssysteem?
Een intercom met toegangssysteem kan veilig zijn als de juiste beveiligingsprotocollen worden gevolgd. Het is belangrijk om de toegangscontroleprocedures up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de beveiligde gebieden.
Kan een intercom met toegangssysteem worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen?

Ja, een intercom met toegangssysteem kan worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals inbraakdetectie, branddetectie en alarmbeheer. Door verschillende beveiligingssystemen te integreren, kan een organisatie een meer complete beveiligingsoplossing bieden.