JustIN Mobile smartphone integratie

SALTO’s nieuwe mobiele technologie zorgt ervoor dat de smartphone gebruikt kan worden als kamersleutel. Het is even gemakkelijk te beheren als te gebruiken. De app op basis van het Justin Mobile systeem kan worden gebruikt op elke deur waar gecontroleerde toegang vereist is.

“Primair ontwikkeld voor hotels, maar ook uitermate geschikt voor het verbeteren van de gebruikerservaring bij parkeergarages, verzamelpanden en liften!”

Deze oplossing is uitermate geschikt voor de hotelbranche. Traditionele check-ins zijn hiermee verleden tijd. Uw gast registreert zich van te voren en kan de hotelkamer met zijn smartphone openen zonder dat er tussenkomst nodig is van een receptionist. Ideaal wanneer u veel bezoekers ontvangt of wanneer een gast laat arriveert. Deze toepassing is primair ontwikkeld voor hotels, maar ook geschikt voor parkeergarages, verzamelpanden en liften.

Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower
Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.
toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Smartphone integratie

Smartphone als sleutel

The JustIN Mobile sleutel-app maakt het mogelijk voor gasten en gebruikers om sleutels online te ontvangen, op elk moment en overal. U kunt eenvoudig de sleutel op hun smartphone (iOS en Android-apparaten) activeren wanneer zij aankomen. Zo voorkomt u wachtrijen bij de receptie.

De voordelen:

  • Eenvoudig beheer
  • Geen gedoe met toegangspassen
  • Geen verloren passen meer
  • Verbeterde ervaring gebruikers

Hoe werkt het?

Salto KS software

#1 Gegevens gast registeren in de Salto Software

U kunt uw gasten of gebruikers eenvoudig registreren via de software. U stelt de juist gegevens in, zoals de tijd en datum van activatie van de key, en stelt ook meteen in wanneer de sleutel niet meer bruikbaar is.

JustIn mobile app

#2 Gasten ontvangen de sleutel in de App

Op ieder moment en overal is de sleutel online te ontvangen op de JustIN Mobile app. Geen tussenkomst van receptionisten of beheerders meer nodig op het moment van aankomst of vertrek.

Justin mobile deur openen

#3 Gast opent de kamer met zijn of haar smartphone

Het openen van de deur is eenvoudig. Als de app geopend is en de juiste sleutel is geactiveerd kunnen gebruikers hun smartphone voor het slot houden, waardoor het slot wordt geopend. Eenvoudig en doeltreffend.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren