Toegangscontrole smartphone

Wat heeft iedereen praktisch altijd bij zich? Een smartphone! En dus een perfecte manier om toegang mee te krijgen.

“Verhoog de veiligheid voor uw medewerkers / cliënten / leerlingen en uzelf met smartphone toegangscontrole. Efficiënt, volg mogelijkheden en eenvoudig in beheer.” 

Deur openen met een telefoon

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om de toegang te beheren? De telefoon is op dit gebied steeds meer in opkomst. Logisch! Wie heeft deze dag geen telefoon bij zich? 

Als bijkomend voordeel is het beheren van toegang via deze oplossing eenvoudig te realiseren. Nieuwe medewerker? Medewerker uit dienst? Schoonmaker die toegang moet? U regelt het direct in uw beheeromgeving.

Toegangscontrole via Smartphone

Voordelen toegangsbeheer met telefoon

De voordelen van toegangscontrole via een telefoon:

  • Eenvoudig uit te rollen.
  • Geen extra tag of kaart nodig.
  • Eenvoudig op afstand te wissen (bijv. als mobiel kwijtraakt).
  • Contactloze oplossing voor toegang.

Integratiemogelijkheden

De kracht van toegangscontrole ligt in de integratiemogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een koppeling met een active directory. Hierdoor blijft uw bestand altijd automatisch up-to-date. Als nieuwe medewerkers komen en/of weggaan.

Of een koppeling met de ICT-omgeving, waardoor de beheerder automatisch meldingen ontvangt als de batterij bijna leeg is. 

Er is nog veel meer mogelijk. Wij lichten dit graag aan u toe!

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Referentie Lagarde Groep

Kijk voor meer reviews op klantenvertellen >>

Toegangscontrole oplossingen

Andere oplossingen

Uiteraard zijn er meer toegangscontrole oplossingen. Neem gerust een kijkje bij de andere oplossingen. 

Tag/druppels

De meestvoorkomende manier van toegangsbeheer is het toegang verlenen middels een tag/druppel. Via deze ID-drager wordt toegang verleend.

Kaartjes

Een variant van de tags/druppels zijn ID-dragers in de vorm van kaartjes.

Biometrie

De snelste, veiligste en meest hygiënische manier van toegangscontrole is biometrie. Lees meer over deze vorm van toegangscontrole op onze pagina over biometrische toegangscontrole.

Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep heeft al ruim 30 jaar ervaring in de beveiliging en is een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf