JustIN Mobile smartphone integratie

Smartphone als sleutel

SALTO’s nieuwe mobiele technologie zorgt ervoor dat de smartphone gebruikt kan worden als kamersleutel.  Het is even gemakkelijk te beheren als te gebruiken. De app op basis van het Justin Mobile systeem kan worden gebruikt op elke deur waar gecontroleerde toegang vereist is.

 

Deze oplossing is uitermate geschikt voor de hotelbranche. Traditionele check-ins zijn hiermee verleden tijd. Uw gast registreert zich van te voren en kan de hotelkamer met zijn smartphone openen zonder dat er tussenkomst nodig is van een receptionist. Ideaal wanneer u veel bezoekers ontvangt of wanneer een gast laat arriveert. Deze toepassing is primair ontwikkeld voor hotels, maar ook geschikt voor parkeergarages, verzamelpanden en liften.

“Primair ontwikkeld voor hotels, maar ook uitermate geschikt voor het verbeteren van de gebruikerservaring bij parkeergarages, verzamelpanden en liften!”

salto-smartphone-integratie

Smartphone als sleutel

The JustIN Mobile sleutel-app maakt het mogelijk voor gasten en gebruikers om sleutels online te ontvangen, op elk moment en overal. U kunt eenvoudig de sleutel op hun smartphone (iOS en Android-apparaten) activeren wanneer zij aankomen. Zo voorkomt u wachtrijen bij de receptie.

De voordelen:

  • Eenvoudig beheer
  • Geen gedoe met toegangspassen
  • Geen verloren passen meer
  • Verbeterde ervaring gebruikers

“Deze smartphone-integratie voor toegangscontrole (de JustIN Mobile app) heeft in januari 2016 de GIT Security Award gewonnen.”

Hoe werkt het?

salto-pro-access-software

#1 Gegevens gast registeren in de Salto Software

U kunt uw gasten of gebruikers eenvoudig registreren via de software. U stelt de juist gegevens in, zoals de tijd en datum van activatie van de key, en stelt ook meteen in wanneer de sleutel niet meer bruikbaar is.

salto-justin-mobile-app

#2 Gasten ontvangen de sleutel in de App

Op ieder moment en overal is de sleutel online te ontvangen op de JustIN Mobile app. Geen tussenkomst van receptionisten of beheerders meer nodig op het moment van aankomst of vertrek.

salto-justin-mobile-deur-openen

#3 Gast opent de kamer met zijn of haar smartphone

Het openen van de deur is eenvoudig. Als de app geopend is en de juiste sleutel is geactiveerd kunnen gebruikers hun smartphone voor het slot houden, waardoor het slot wordt geopend. Eenvoudig en doeltreffend.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren