Toepassingen toegangscontrole

Aanwezigheidsregistratie

Altijd zien wie er aanwezig is, wel zo veilig!

Als u over de mogelijkheid wilt beschikken om altijd te kunnen zien wie er in welke ruimte aanwezig is geweest, dan is aanwezigheidsregistratie de perfecte oplossing. Deze software kunt u integreren met uw bestaande toegangscontrolesysteem. Bij sommige toegangscontrole-oplossingen is aanwezigheidsregistratie reeds beschikbaar als optie, bijvoorbeeld bij toegangscontrole van Salto Systems. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

Aanwezigheidsregistratie
Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Wilt u meer grip krijgen op het in- en uitlopen van bezoekers binnen uw bedrijf of organisatie? Dan is bezoekersregistratie de perfecte toepassing voor u. Bezoekersregistratie biedt de mogelijkheid om bezoekers veilig toegang te verlenen met behulp van pasjes.

Security management software

Security management software is dé oplossing om in één applicatie uw security en safety beheerprocessen te beheren. Ongeacht welke systemen u gebruikt, bieden wij een softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw brandmeldsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en nog veel meer oplossingen, naadloos geïntegreerd worden en centraal te beheren zijn. Physical security management software wordt ook wel Physical Security Information Management (PSIM) genoemd.

Security management software iconen
Toegangsbeheer

Toegangsbeheer

Toegangsbeheer is het ‘beheren’ én ‘beheersen’ van toegangsstromen. Voor veel soorten bedrijven en organisaties is het van belang om de toegang te beheren. Zo houdt u altijd inzichtelijk wie op welke tijden in uw ruimtes is. Toegangsbeheer bevordert de veiligheid omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang tot bepaalde ruimtes hebben.

Bovendien is toegangsbeheer uiterst efficiënt; toegangsrechten kunnen eenvoudig worden beheerd en verloren sleutels kunnen gemakkelijk worden uitgeprogrammeerd. Traditionele sloten en sluitsystemen bieden al deze mogelijkheden niet.

Toegangsbeveiliging

Als het beveiligen van personeel en waardevolle voorwerpen belangrijk is, dan is toegangsbeveiliging een passende oplossing.

Het beveiligen en controleren van uw toegang voorkomt criminaliteit, vandalisme, diefstal en heeft een preventieve werking. Daarnaast geeft toegangscontrole inzicht in bezoekersstromen, heeft het systeem goede beheer- en integratiemogelijkheden en zijn de meeste toepassingen duurzaam.

Toegangsbeveiliging
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren