Biometrische toegangscontrole

De meest hygiënische vorm van toegangscontrole

Als u een beveiligingsoplossing zoekt van het allerhoogste niveau dan is biometrische toegangscontrole de juiste keuze. Snel, hygiënisch en zeer veilig. Biometrische toegangscontrole is heel goed te combineren met andere toegangscontrolesystemen, bijvoorbeeld met een tag- of druppelsysteem. Omdat de unieke gegevens van een persoon worden opgeslagen en gelezen, is biometrische toegangscontrole de minst fraudegevoelige beveiligingstoepassing die op de markt is.

biometrische toegangscontrole handpalm
“Als u een beveiligingsoplossing zoekt van het allerhoogste niveau (high security) dan is biometrische toegangscontrole de juiste keuze.”

Arnold Versteeg – Salesmanager Security

Biometrische toegangscontrole: de handpalmreader

Unieke kenmerken van een persoon kunnen worden gebruikt voor toegangscontrole. De handpalmreader maakt gebruik van het unieke aderpatroon van een menselijke hand. De aderpatronen in een hand zijn uniek, zodat het onmogelijk is om binnen te komen voor een onbevoegd persoon. In no-time scant de handpalmreader de hand van een persoon, waarna toegang wordt verleend, of uiteraard geen toegang indien het voor de betreffende persoon niet toegestaan is om een ruimte te betreden.

 

Biometrie met Palm-ID: onmogelijk te manipuleren of te vervalsen

Met de huidige kennis is het volstrekt onmogelijk om dit systeem te manipuleren of te vervalsen. De Palm-ID technologie is ontworpen op een zodanige manier dat het alleen werkt met de handen van levende mensen. Het scanproces is uiterst snel.

Handpalmreader
biometrische toegangscontrole presentatie

Biometrische toegangscontrole: hoe werkt het?

Het zuurstofrijke bloed dat door de aderen stroomt wordt vastgelegd met behulp van een digitale infraroodsensor. Daarmee wordt een afbeelding van de hand gemaakt, zodat het aderpatroon inzichtelijk wordt. Deze werkwijze zorgt voor een uiterst accurate, fraudebestendige en persoons-gebonden scanmethode.

“Biometrische toegangscontrole: ideaal voor bijvoorbeeld de zorg.”

Voordelen biometrische toegangscontrole

De voordelen van biometische toegangscontrole:

  • Lezers worden niet aangeraakt, dus zeer hygiënisch.
  • Scant op meerdere aspecten.
  • Hoogste beveiligingsniveau.

Toepassingen biometrische toegangscontrole

Deze vorm van toegangscontrole is goed toepasbaar bij:

  • laboratoria;
  • justitiële instellingen;
  • bankomgevingen;
  • zorgomgevingen;
  • steeds meer in commerciële organisaties.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren