Voordelen toegangscontrole

Toegangscontrole biedt diverse voordelen voor uw organisatie.

Maak uw organisatie veiliger, krijg inzicht in bezoekersstromen en geniet van het gemak en de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem.

Voordelen van toegangscontrole:

Zij kozen ook voor een toegangssysteem van ons 

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

Veiligheid toegangscontrole

Veiligheid is geen vanzelfsprekendheid. Het doorzien en uitsluiten van risico’s, daar draait het om!

U gaat voor meer veiligheid. Daarom bent u op zoek naar een toegangscontrole oplossing. Er is veel mogelijk, laten we dat voorop stellen. Waar bent u mee geholpen? Wij zoeken graag met u naar een methode om de veiligheid daadwerkelijk te verhogen.

Wensen, normen en veiligheid

Veiligheid gaat over het doorzien en uitsluiten van risico’s. Een vrije toegang tot uw gebouw levert grote risico’s op. Een volledig afgesloten toegang is ongastvrij, bedreigend en ineffectief. Ergens daartussenin ligt uw oplossing. Bedenk vooraf goed wat uw wensen zijn. Dit helpt in het bepalen van een geschikte oplossing. Deze website is daar een handig hulpmiddel bij. Naast het bepalen van wensen, kunnen actuele veiligheidsnormen mede bepalend zijn in het vormgeven van uw beveiliging.

De rol van toegangscontrole groeit

Toegangscontrole heeft een groeiende rol in beveiligingsomgevingen. Door nieuwe technieken en de bijkomende voordelen zien organisaties nieuwe kansen om toegangscontrole effectief in te zetten. Daarbij speelt het veiligheidsaspect een grote rol. Naast veiligheid zijn inzicht, flexibiliteit en managementmogelijkheden belangrijke toepassingen die uw organisatie veiliger maken. Hierdoor krijgt toegangscontrole steeds vaker een plaats in de beveiligingsmix én verhogen organisaties de effectiviteit met slimme toepassingen.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Inzicht door toegangscontrole

Inzicht stelt u in staat om snel te reageren op veranderingen of bedreigingen.

Inzicht krijgen in bezoekersstromen kan een belangrijke reden zijn voor het aanschaffen van toegangscontrole. Inzicht stelt u in staat om snel te reageren op veranderingen of bedreigingen. Ook als dit na een incident is. Wat voor soort inzichten kunt u krijgen? Enkele voorbeelden:

  • inzicht in aanwezigheid
  • inzicht in wie toegang vraagt tot het gebouw
  • inzicht in logbestanden (wie was waar bij calamiteiten?)
  • inzicht in werktijden voor efficiënte salarisadministratie
Inzicht in toegang

Inzicht in toegang

In niet iedere situatie is (real-time) inzicht nodig. Daarom biedt niet iedere oplossing inzicht in bezoekersstromen. Wel aan de slag met duidelijke inzicht? Bekijk samen met ons de mogelijkheden:

Inzicht in aanwezigheid

Altijd zien wie er aanwezig is. Wel zo veilig én effectief. Vanuit meerdere oplossingen kunnen wij een passende aanwezigheidsregistratie inrichten.

Inzicht in wie toegang vraagt tot het gebouw

Bij het handmatig toegang verlenen op afstand is het belangrijk om te zien wie er om toegang vraagt. Dit vraagt de nodige integraties met bijvoorbeeld camerabewaking. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Inzicht in werktijden voor efficiënte salarisadministratie​​​​​​​

Door een effectieve tijdregistratie te combineren met de salarisadministratie realiseert u een flinke efficiëncyslag. Is dit uw wens? Wij demonstreren graag de mogelijkheden.

Gemak met toegangscontrole

Sleutelbeheer kan een flinke uitdaging zijn. Het kan veiliger, en vooral gemakkelijker!

Veel mensen herkennen zich in de problemen van effectief sleutelbeheer. Het aan laten maken van sleutels en bij houden wie welke sleutels heeft is een tijdrovende klus. Nog niet gesproken over de onveiligheid en bijkomende kosten van verloren sleutels.

Toegangscontrole maakt sleutelbeheer overbodig. Digitale id-dragers zoals pasjes, tags of druppels vervangen de inefficiënte sleutels en zorgen voor betere beheermogelijkheden. Verlies of diefstal is niet langer een tijdrovende en kostbare aangelegenheid.

Gemak met toegangscontrole

Toegangsrechten gemakkelijk reguleren

In veel organisaties zijn bevoegdheden bepaald op basis van werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Toegangscontrole maakt uitgebreid toegangsbeheer mogelijk. Toegangsbeheer staat voor meer gemak bij het bepalen en reguleren van toegangsrechten. Wijzigingen van de situatie? Wijzigingen kunt u snel en eenvoudig verwerken met online toegangscontrole oplossingen zoals dat van Paxton en Salto Systems.

Gebruikersgemak draagt bij aan een hogere effectiviteit

Toegangscontrole zorgt voor een snellere doorstroom tussen ruimtes in uw organisatie. Zeker in bijvoorbeeld logistieke omgevingen waar veel verkeer is tussen magazijnruimtes. Ontdek hoe bijvoorbeeld lange afstandslezers kunnen bijdragen aan een snellere doorstroom.

Flexibiliteit toegangscontrole

Een nieuwe medewerker erbij of een nieuwe vestiging openen is eenvoudig te verwerken in een toegangscontrole-omgeving.

Flexibiliteit is een belangrijk aspect in bedrijfsvoeringen tegenwoordig. Flexibiliteit staat voor snel aanpassen aan veranderende omgevingen, direct inspelen op toenemende vraag en flexibele personeelsbestanden.

Flexibel is veilig​​​​​​​

Zijn veranderingen een bedreiging voor uw beveiligingsomgeving? Niet met een veilig toegangscontrolesysteem. Juist die flexibiliteit wordt gerealiseerd vanuit toegangscontrole dankzij:

  • sneller verwerken van toegangsrechten
  • eenvoudig verstrekken van ID-dragers
  • op afstand uitprogrammeren van verloren of ingeleverde ID-dragers
  • meerdere vestigingen in één omgeving beheren

Juist door die extra flexibiliteit wordt meer veiligheid gecreëerd. Moderne bedrijfsomgevingen kunnen niet meer zonder.

Toegangscontrole als onderdeel van totale beveiliging​​​​​​​

Een ander belangrijk aspect van flexibiliteit is de mogelijkheid om toegangscontrole te integreren met andere toepassingen/disciplines. Denk daarbij aan één op één integraties, maar ook aan totale integraties met security management oplossingen.

Advies

Iedere organisatie heeft andere wensen op het gebied van toegang. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de beste toegangscontrole oplossing voor uw organisatie.

Installatie

Wij installeren het complete toegangscontrolesysteem op basis van uw wensen. Na installatie informeren we de gebruikers zodat het systeem direct in gebruik genomen kan worden.

Beheer en Onderhoud

Na implementatie van uw toegangscontrolesysteem blijven wij uw aanspreekpunt voor beheer en onderhoud. We zorgen ervoor dat uw systeem up-to-date blijft!