Jonker & Schut

Jonker & Schut is logistiek specialist in poedervormige zuivelproducten en levert daarnaast een brede logistieke dienstverlening in de voedingsmiddelenbranche.

“Veilige en betrouwbare toegangscontrole zijn cruciaal in een productie en logistieke omgeving.”

De organisatie is meer dan 25 jaar actief en gebruikt in Barneveld meerdere locaties voor het verwerken en opslaan van de grondstoffen. Daarnaast heeft het een eigen laboratorium en voorziet het in het mengen van grondstoffen en halffabricaten.
Voordelen

Zij kozen ook ook voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

Jonker & Schut en toegangscontrole

Voor een organisatie als Jonker & Schut is toegangscontrole een fantastische uitkomst. De flexibiliteit en effectiviteit die het biedt bij het beheren van de toegangsstromen is van grote meerwaarde. Jonker en Schut heeft één oplossing voor het beveiligen van meerdere gebouwen, tientallen verschillende ruimtes en toegang geven van een dagelijkse stroom van vrachtverkeer.

Jonker & Schut

Een schoolvoorbeeld van een duurzame relatie

De relatie tussen Jonker & Schut is een schoolvoorbeeld van duurzame relaties. Al langere tijd mogen wij als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van ons. Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting.

Single point of contact

Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales