Jonker & Schut

Eén aanspreekpunt voor een complete dienstverlening

Jonker & Schut is logistiek specialist in poedervormige zuivelproducten en levert daarnaast een brede logistieke dienstverlening in de voedingsmiddelenbranche. De organisatie is meer dan 25 jaar actief en gebruikt in Barneveld meerdere locaties voor het verwerken en opslaan van de grondstoffen. Daarnaast heeft het een eigen laboratorium en voorziet het in het mengen van grondstoffen en halffabricaten.

“Veilige en betrouwbare toegangscontrole zijn cruciaal in een productie en logistieke omgeving.”

Jonker & Schut en toegangscontrole

Voor een organisatie als Jonker & Schut is toegangscontrole een fantastische uitkomst. De flexibiliteit en effectiviteit die het biedt bij het beheren van de toegangsstromen is van grote meerwaarde. Jonker en Schut heeft één oplossing voor het beveiligen van meerdere gebouwen, tientallen verschillende ruimtes en toegang geven van een dagelijkse stroom van vrachtverkeer.

Een schoolvoorbeeld van een duurzame relatie

De relatie tussen Jonker & Schut is een schoolvoorbeeld van duurzame relaties. Al langere tijd mag Lagarde Groep als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde Groep. Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting.

Single point of contact

Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren