First Selection

Het bedrijf van Piet van de Beek is gevestigd op het industrieterrein de Briellaerd in Barneveld. Sinds januari 2014 in een prachtig nieuw pand, helemaal klaar voor de toekomst!

“Ik kon in het begin niet geloven dat het zo feilloos werkte. Dan kwam ik terug van een klant en testte ik 500 meter voor het pand of ik écht met mijn mobiel de deuren kon openen of het alarm uit kon zetten. Dat is toch ongelofelijk?”

Eén aandachtspunt voor de nieuwe huisvesting; als Piet onderweg is om vleeswaren in te kopen of op weg is naar klanten, is het pand soms onbemand. En staan leveranciers dan voor een dichte deur? Niet als het aan Van de Beek ligt. Hij koos daarom voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing van Lagarde, zodat toegangscontrole op afstand realiteit werd.
Voordelen

Zij kozen ook voor een toegangssysteem van Lagarde Groep

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toegangsysteem

De reden voor een totale beveiligingsoplossing

Begin 2014 Koos Van de Beek voor een totaal geïntegreerde beveiligingsoplossing voor zijn bedrijf. Het was niet de eerste keer dat hij zaken deed met Lagarde Groep. Ook in zijn oude bedrijfspand nam hij diensten af van Lagarde Groep. “Toen ik begin dit jaar verhuisde, wilde ik alles nieuw. Dat was nodig en ik houd van nieuwe technieken, gadgets en technologische vooruitgang,” vertelt Van de Beek. Om te vergelijken vroeg hij offertes op bij Lagarde en een andere IT-aanbieder. “Lagarde Groep kwam direct met een passend aanbod, alles klopte. Het is uiteraard een hele investering, maar dat is het dubbel en dwars waard!

Praktijkcase

Volgens Van de Beek zal een geïntegreerde beveiligingsoplossing voor steeds meer MKB’ers toekomst worden. “Over vijf jaar zien we waarschijnlijk niet anders meer!” Al plaatst hij wel een kanttekening. “Kijk altijd naar de specifieke bedrijfssituatie. Voor mij is het een must, ik ben namelijk directeur, transporteur en magazijnmedewerker tegelijk. Over deze complete oplossing is een praktijkcase opgesteld.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales