First Selection

Geïntegreerde beveiligingsoplossing voor MKB

Het bedrijf van Piet van de Beek is gevestigd op het industrieterrein de Briellaerd in Barneveld. Sinds januari 2014 in een prachtig nieuw pand, helemaal klaar voor de toekomst! Eén aandachtspunt voor de nieuwe huisvesting; als Piet onderweg is om vleeswaren in te kopen of op weg is naar klanten, is het pand soms onbemand. En staan leveranciers dan voor een dichte deur? Niet als het aan Van de Beek ligt. Hij koos daarom voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing van Lagarde, zodat toegangscontrole op afstand realiteit werd.

“Ik kon in het begin niet geloven dat het zo feilloos werkte. Dan kwam ik terug van een klant en testte ik 500 meter voor het pand of ik écht met mijn mobiel de deuren kon openen of het alarm uit kon zetten. Dat is toch ongelofelijk?”

De reden voor een totale beveiligingsoplossing

Begin 2014 Koos Van de Beek voor een totaal geïntegreerde beveiligingsoplossing voor zijn bedrijf. Het was niet de eerste keer dat hij zaken deed met Lagarde. Ook in zijn oude bedrijfspand nam hij diensten af van Lagarde. “Toen ik begin dit jaar verhuisde, wilde ik alles nieuw. Dat was nodig en ik houd van nieuwe technieken, gadgets en technologische vooruitgang,” vertelt Van de Beek. Om te vergelijken vroeg hij offertes op bij Lagarde en een andere IT-aanbieder. “Lagarde kwam direct met een passend aanbod, alles klopte. Het is uiteraard een hele investering, maar dat is het dubbel en dwars waard!

Praktijkcase

Volgens Van de Beek zal een geïntegreerde beveiligingsoplossing voor steeds meer MKB’ers toekomst worden. “Over vijf jaar zien we waarschijnlijk niet anders meer!” Al plaatst hij wel een kanttekening. “Kijk altijd naar de specifieke bedrijfssituatie. Voor mij is het een must, ik ben namelijk directeur, transporteur en magazijnmedewerker tegelijk. Over deze complete oplossing is een praktijkcase opgesteld.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren