Keyprocessor toegangscontrole

Totale beveiliging in één omgeving

Keyprocessor is ontwikkelaar en producent van het iProtect Security Management Systeem. Het iProtect Security Management Systeem omvat een zestal modules waarmee u een complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert. U bepaalt welke onderdelen u in het systeem wilt en uiteraard kan dit naar behoefte worden uitgebreid. Simpel en overzichtelijk, want u heeft geen losstaande systemen meer voor toegangscontrole, camerabewaking, tijdregistratie, parkeerbeheer, alarminstallatie en intercom. Met Keyprocessor beheert u alles vanuit één omgeving.

Keyprocessor is perfect toepasbaar in:

  • zorgomgevingen
  • openbare ruimtes
  • omvangrijke bedrijfsomgevingen
iProtect Security Management Systeem
“Het iProtect Security Management Systeem omvat een zestal modules waarmee u één complete beveiligingsomgeving in uw bedrijfspand creëert.”

De voordelen van Keyprocessor:

  • slechts één managementomgeving voor meerdere disciplines
  • draagt bij aan efficiëntere bedrijfsprocessen, zoals loonadministratie
  • draagt bij aan een veilige bedrijfsomgeving

Totale beveiliging in één omgeving met Keyprocessor

Keyprocessor biedt een totaal managementsysteem voor meerdere disciplines. De volgende disciplines kunt u integreren in Keyprocessor:

keyprocessor-toegangscontrole
Rembrandt Tower
Voor de Rembrandttoren realiseerde Lagarde een complete toegangscontrole oplossing van Keyprocessor. 

Keyprocessor iVerify

Ziekenhuizen zijn openbare instellingen en hebben te maken met toenemend gevaar en risico. Maatschappelijke ontwikkelingen en wetgeving dwingen ziekenhuizen om veiliger te worden. Maatregelen op het gebied van toegangscontrole zijn daarom een logische stap. Keyprocessor heeft een nieuwe technologie ontwikkeld, waarmee de identiteit van pasaanbieders realtime kan worden gecontroleerd.

iVerify van Keyprocessor gaat een stap verder dan traditionele toegangscontrole met passen. Als iemand zijn of haar pas aanbiedt, wordt er via achterliggende techniek automatisch een bericht gestuurd naar de smartphone. Via de smartphone moet er akkoord worden gegeven en pas daarna wordt er toegang verleend. Dit proces is snel en veilig en toegang op de pas van iemand anders is niet langer meer mogelijk. Passen die zijn verloren of zijn ontvreemd worden hierdoor onbruikbaar.

Toegangscontrole en beveiliging voor het mkb

De oplossingen van Keyprocessor bieden de mogelijkheid om meerdere disciplines in één overzichtelijke managementomgeving te brengen. Speciaal voor het mkb heeft Keyprocessor het concept FORE ontwikkeld.

Keyprocessor iVisit

Geautomatiseerd bezoekersbeheer

Heeft uw bedrijf een grote hoeveelheid bezoekers, (onder)aannemers of leveranciers waarvan de aanwezigheid moet worden geregistreerd en geverifieerd? Dan zult u het er vast mee eens zijn dat dit een tijdrovende bezigheid is. En vindt u het vervelend dat ze minutenlang moeten wachten voordat ze naar binnen kunnen? Lees meer over iVisit.

“iVisit helpt het proces van identificatie, authenticatie en autorisatie te automatiseren, zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op hun primaire taken. “

Keyprocessor NOVA

Monitor uw serverruimte 24/7 met moderne beveiliging

Hoe blijft u 24/7 in control over uw serverruimte? Wie mag de serverruimte wel of juist niet betreden en via welke ingang? Hoe bewaakt u de temperatuur en voorkomt u waterschade aan uw apparatuur? Met NOVA start een nieuw tijdperk van serverroom-beveiliging. NOVA is dé tool om altijd en overal de condities van uw serviceruimte te kunnen monitoren. Lees meer over Keyprocessor NOVA.

keyprocessor-nova-app

inControl – Monitoring Services

Hoe is het beheer van uw Toegangscontrole systeem geregeld en voelt u zich voldoende geïnformeerd? De nieuwe Monitoring Services van Keyprocessor verzekeren u van continuïteit door belangrijke notificaties te sturen naar uw mobiele device. Zo bent u in-control door meldingen van actuele urgentie vraagstukken.

Wanneer u een toegangscontrolesysteem heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk dat de Security Officers alleen geïnformeerd worden wanneer een situatie hierom vraagt. De Monitoring Services van Keyprocessor kunnen u hierin ondersteunen via een diversiteit aan meldingen, zodat uw Toegangscontrolesysteem u nog effectiever kan helpen bij de dagelijkse beveiligingstaken.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren