Keyprocessor Fore toegangscontrole voor MKB

Smart security begint bij Fore!

Fore! is een volledig geïntegreerde, professionele, innovatieve en hoogwaardige oplossing voor bedrijfsbeveiliging, speciaal ontwikkeld voor het klein- en middensegment van de markt. De slimme Fore! security software integreert alle beveiligingsdisciplines op één platform met ultiem gebruiksgemak.

“Een vrije toegang tot uw gebouw levert grote risico’s op”

Keyprocessor Fore op verschillende devices

Alle beveiligingsdisciplines in één omgeving

Fore! is een volledig geïntegreerde, professionele, innovatieve en hoogwaardige oplossing voor bedrijfsbeveiliging, ontworpen voor het klein- en middensegment van de markt. De slimme Fore! security software integreert alle beveiligingsdisciplines op één platform met ultiem gebruiksgemak.

 

De focus bij Fore! is gericht op gemak. In het dagelijks gebruik munt Fore! uit in eenvoud en gebruiksgemak. Het Fore! dashboard ziet er goed uit en werkt fijn. Niet alleen layout-technisch, maar ook wat mogelijkheden betreft om te personaliseren. Elke gebruiker kan zijn eigen omgeving creëren met behulp van widgets. De gebruikersinterface kan worden bediend vanaf een pc, smartphone of tablet. Inloggen kan op afstand en op ieder gewenst moment.

Alle functionaliteiten van toegangsbeheer in beeld 

Toegang, video, intercom en inbraakdetectie

Het kunnen verlenen of ontzeggen van toegang is uiteraard de hoofdfunctie van elk toegangscontrolesysteem. Deze functionaliteit binnen Fore! helpt u het gewenste veiligheidsniveau binnen uw organisatie te bepalen en te onderhouden.  Wie mag specifieke ruimtes wel of juist niet betreden, hoe laat, via welke ingang? Fore! verwerkt al deze informatie probleemloos en eenvoudig. De Fore! Toegangscontrole is gebaseerd op (nieuwe of bestaande) Wiegand card readers.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren