Fore toegangscontrole

Fore! is een volledig geïntegreerde, professionele, innovatieve en hoogwaardige oplossing voor bedrijfsbeveiliging, speciaal ontwikkeld voor het klein- en middensegment van de markt. De slimme Fore! security software integreert alle beveiligingsdisciplines op één platform met ultiem gebruiksgemak.

“Een vrije toegang tot uw gebouw levert grote risico’s op”

Alle beveiligingsdisciplines in één omgeving

Fore! is een volledig geïntegreerde, professionele, innovatieve en hoogwaardige oplossing voor bedrijfsbeveiliging, ontworpen voor het klein- en middensegment van de markt. De slimme Fore! security software integreert alle beveiligingsdisciplines op één platform met ultiem gebruiksgemak.

De focus bij Fore! is gericht op gemak. In het dagelijks gebruik munt Fore! uit in eenvoud en gebruiksgemak. Het Fore! dashboard ziet er goed uit en werkt fijn. Niet alleen layout-technisch, maar ook wat mogelijkheden betreft om te personaliseren. Elke gebruiker kan zijn eigen omgeving creëren met behulp van widgets. De gebruikersinterface kan worden bediend vanaf een pc, smartphone of tablet. Inloggen kan op afstand en op ieder gewenst moment.

Fore op verschillende devicesq
Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower
Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.
toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

Alle functionaliteiten van toegangsbeheer in beeld 

Toegang, video, intercom en inbraakdetectie

Het kunnen verlenen of ontzeggen van toegang is uiteraard de hoofdfunctie van elk toegangscontrolesysteem. Deze functionaliteit binnen Fore! helpt u het gewenste veiligheidsniveau binnen uw organisatie te bepalen en te onderhouden. Wie mag specifieke ruimtes wel of juist niet betreden, hoe laat, via welke ingang? Fore! verwerkt al deze informatie probleemloos en eenvoudig. De Fore! Toegangscontrole is gebaseerd op (nieuwe of bestaande) Wiegand card readers.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Toegangscontrole by Lagarde Groep

Lagarde Groep, meer dan een toegangscontrole-leverancier. Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde Groep één van de meest complete system integrators van Nederland.

Lagarde Groep biedt kortweg drie pluspunten voor uw organisatie:

  • Een compleet portfolio;
  • Proactieve service en dienstverlening;
  • Hoog kennisniveau.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren