NOVA van TKH

Hoe blijft u 24/7 in control over uw serverruimte? Wie mag de serverruimte wel of juist niet betreden en via welke ingang? Hoe bewaakt u de temperatuur en voorkomt u waterschade aan uw apparatuur?

De NOVA-oplossing is 100% safe. Er wordt gebruikgemaakt van AES256 encrypted verbindingen en alle data zijn veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.

Met NOVA start een nieuw tijdperk van serverroom-beveiliging. NOVA is dé tool om altijd en overal de condities van uw serviceruimte te kunnen monitoren. De bijbehoren NOVA app biedt real-time informatie over de status van uw technische ruimte via mobiel of tablet. Nova is een totaaloplossing op het gebied van moderne beveiliging: toegangscontrole, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, temperatuurmeting en watersensoring. ‘The internet of things’ is nu ook in de wereld van beveiliging een realiteit.

Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower
Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.
toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Nova toegangscontrole

NOVA Toegangscontrole

Het kunnen verlenen of ontzeggen van toegang is uiteraard de hoofdfunctie van elk toegangscontrolesysteem. Deze functionaliteit binnen Nova helpt u het gewenste veiligheidsniveau voor uw serverruimte/kast te bepalen en te onderhouden.

Wie mag de serverruimte wel of juist niet betreden, via welke ingang? En welk 19″ rack mag toegankelijk zijn? Dit kunt u eenvoudig zelf beheren en wijzigen met de NOVA App op uw smartphone en/of tablet. Nova verwerkt al deze informatie probleemloos, snel en eenvoudig. De Nova Toegangscontrole werkt samen met de kaartlezers van TKH. Er is een ruime keus aan lezers voorhanden, inclusief een gecombineerde RFID/Pincode lezer.

Alarm, inbraak- en branddetectie

Binnen de Nova kan een scala aan inbraakdetectiesystemen worden geïntegreerd en gemanaged. Deze aanpak zorgt ervoor dat valse alarmen worden voorkomen, doordat het alarm bijvoorbeeld direct kan worden geverifieerd via de app.

De optische rookmelder wordt vaak aan de bovenzijde van een 19” rack of cabinet geplaatst. Wanneer er rookdeeltjes worden gedetecteerd, gaat er een melding naar de NOVA controller en krijgt u een notificatie op uw app. Zo kunt meteen ingrijpen.

U kunt ervoor kiezen om ‘push messages’ op uw app te ontvangen of gewoon zelf in te loggen op uw smartphone of tablet op een voor u gewenst moment, waar dan ook ter wereld. Wat u ook kiest, u bent altijd volledig in control als het gaat om het bewaken en monitoren van uw technische ruimtes.

Nova app voor alarm inbraak en branddetectie
“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Voordelen van NOVA

‘The internet of things’ is nu ook in de wereld van beveiliging een realiteit.

  • Real-time informatie over de actuele status van uw technische ruimte
  • Monitoring van (o.a.): temperatuur, luchtvochtigheid, brand, inbraak en water
  • Remote instellen van min. en max. waarden
  • Eenvoudig te integreren in bestaande SNMP-omgevingen
  • Geen onverwachte storingen in de processen
Nova voordelen

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren