SALTO wandlezers

SALTO wandlezers vormen een verlengstuk op uw toegangsdeuren. Wandlezers gebruikt u indien u geen mogelijkheid heeft om SALTO toegangscontrolebeslag in uw deur te monteren. Omdat SALTO wandlezers op afstand geplaatst worden, kunt u deuren ook automatisch laten bedienen met een stuureenheid.

Een SALTO wandlezer leest de beveiligde identificatiedata op de ID-drager. SALTO wandlezers kunnen ook ingezet worden om updates in het systeem te verspreiden richting de ID-dragers, vanuit het SALTO Virtual Network.

SALTO wandlezers kunnen worden ingezet bij alle oplossingen van SALTO, ook bij SALTO KS.

“SALTO wandlezers kunnen ook ingezet worden om updates in het systeem te verspreiden richting de ID-dragers, vanuit het SALTO Virtual Network.”

SALTO wandlezers online of offline

SALTO wandlezers kunnen on- en offline worden uitgevoerd. Een online SALTO wandlezer staat altijd realtime in contact met SALTO software op uw pc of in de cloud. Zo is de status van de deur altijd inzichtelijk. Alarmmeldingen en toestandswijzigingen kunnen direct inzichtelijk worden gemaakt in de SALTO beheerssoftware.

salto-systems-wandlezer
Salto wandlezer KS

SALTO wandlezer modellen en toepassingen

SALTO voert verschillende modellen wandlezers. In iedere situatie kan een passende wandlezer geplaatst worden. Denk aan toepassingen als:

  • inbouw
  • een oneffen ondergrond of muur
  • dubbele identificatie
  • RFID-lezers
  • smalle deurprofielen
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren