SALTO Clay (vanaf 2017 Salto KS)

SALTO Clay van SALTO Systems is hét toegangscontrolesysteem voor het mkb!

SALTO Clay biedt een aantal functionaliteiten waarmee SALTO weer laat zien een innovatieve marktleider te zijn op het gebied van elektronische toegangscontrole.

Salto Clay heet na re-branding in 2017 Salto KS. Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over Salto KS.

Voordelen SALTO Clay voor het mkb

De voordelen van Salto Clay voor het mkb:

  • Dataopslag in de cloud.
  • Revolutionair draadloos systeem.
  • Toevoegen van tags in 2 minuten.
  • Aanzienlijk minder kosten voor implementatie; tot een besparing van 70% ten opzichte van traditionele systemen.
SALTO Clay druppel

SALTO Clay Doorlock

De Clay Doorlocks passen op iedere deur en zijn volledig draadloos. SALTO brengt de Clay Doorlock in diverse maten en vormen op de markt.

Batterijen in SALTO deuren gaan mee tot 40.000 openingen. Zodra de batterij op begint te raken wordt u automatisch via SMS, e-mail of Push Message op de hoogte gebracht.

De SALTO Clay Doorlocks zijn speciaal ontwikkeld voor Europese en Scandinavische deurprofielen en cilinders en worden in brede en smalle varianten aangeboden.

Salto Clay doorlock
Salto clay cilinder

SALTO Clay Cilinder

De Clay Cilinder heeft een minimalistisch design dat geschikt is voor ieder type deur. De Clay Cilinder wordt zelfs toegepast bij deuren waarop traditionele elektronische cilinders het laten afweten. De Clay Cilinders zijn eenvoudig binnen enkele minuten te monteren.

SALTO ClayTag

 

De ClayTag is de vervanger van de traditionele sleutel. Het kleinste element draagt de tag-ID op de meest betrouwbare RFID-chip die op dit moment verkrijgbaar is. Het toevoegen van tags doet u in 2 minuten. Bij verlies of diefstal blokkeert u de tag. De tag werkt zonder batterijen en kent een lange levensduur.

Salto Claytag

“Effectief, betrouwbaar en snel te implementeren!”

 

Clay IQ

Clay IQ

De Clay IQ is het centrum van uw SALTO Clay toegangscontrolesysteem. De Clay IQ verbindt uw deuren met de My-Clay cloud. De Clay IQ bestuurt de eigen connectiviteit en bedient de deuren van de juiste instellingen binnen een afstand van tien meter. Ook voor deuren op afstand of op externe locaties is de Clay IQ een ideale brug tussen de My-Clay cloud en uw toegangsdeuren.

My-Clay.com

Het beheer van uw toegangscontroleomgeving vindt plaats in uw My-Clay cloud beveiligingsomgevingen. Een intuïtieve SaaS-omgeving waarin uw gegevens veilig opgeborgen zijn. U kunt altijd en overal in uw beveiligingsomgeving. In de My-Clay cloud heeft u managementinzicht op individueel niveau. Daarnaast organiseert u eenvoudig automatisch gegenereerde rapportages.

website my-clay.com
SALTO Clay App

SALTO Clay App

De Clay App is beschikbaar voor de meest gangbare besturingssystemen. Met de Clay App beheert u op afstand uw toegangscontrolesysteem. Handig voor uzelf en uw gebouwbeheerder. Door de Clay App kunt u direct ingrijpen bij verlies of diefstal van Clay Tags. Daarnaast kunt u eenvoudig de status van deuren buiten kantoortijden controleren.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren