SALTO Cilinders

 

Voor bijzondere veiligheidssituaties en bij specifieke vervangingsproblematiek of specifieke wensen zijn SALTO Cilinders een goed alternatief voor het SALTO Elektronisch beslag. Te gebruiken voor alle oplossingen van SALTO (ook SALTO KS).

“SALTO Cilinders kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit, hoogwaardige betrouwbaarheid en feilloos bedieningsgemak.”

Bediening SALTO Cilinder

De SALTO Cilinder, ook wel GEO Cilinder genoemd, is handmatig te bedienen na authenticatie. Nadat de deur bediend is en weer in het slot valt, blijft deze onvergrendeld. De vergrendeling van de SALTO Cilinder vindt plaats nadat deze weer is bediend met het identificatiemiddel.

Halve SALTO Cilinder

De halve SALTO Cilinder is voor specifieke toepassingen zoals op garagedeuren.

salto-systems-cilinder

“SALTO Systems voert de SALTO Cilinders uit met verschillende RFID dragers zoals; iButton, Legic Prime, Legic Advant, Mifare, Desfire, Mifare Ultralight”

Design en installatie van SALTO Cilinders

SALTO Cilinders zijn stijlvol en passen in ieder type inrichting. SALTO Systems biedt de SALTO Cilinder in de volgende kleuren en uitvoeringen:

  • mat chroom
  • gepolijst chroom
  • gepolijst ‘geel koper’
  • mat ‘geel koper’
  • zwart mat chroom
  • met BioCote antibacteriële afwerking
salto-cilinder
Met de SALTO Cilinders is het mogelijk om praktisch iedere deur te integreren in uw toegangscontrolesysteem. Daarmee wordt het bijhouden van ingewikkelde sleutelplannen overbodig. Met de SALTO Systems Virtual  Network data-on-card technologie worden restricties, authenticatieinstellingen en gebruikers eenvoudig aangepast.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren