Salto BioCote®

Gezien het feit dat microben zich gemakkelijk verspreiden van deur tot deur door mensen in hun dagelijkse werkzaamheden, helpt de BioCote®-technologie de verspreiding in en rond een gebouw te verminderen.

“Een vrije toegang tot uw gebouw levert grote risico’s op”

Salto BioCote® helpt u van een schoner, veiliger en meer hygiënische omgeving te voorzien voor al uw medewerkers, bezoekers en/of klanten. Salto biedt een uitgebreide serie van elektronische beslagen die voorzien zijn van de BioCote® zilver ion antimicrobiële technologie. Salto XS4 elektronische beslagen bieden vele voordelen door het gebruik van deze speciale antimicrobiële afwerking.
Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower
Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.
toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Salto Biocote

De Salto BioCote® antimicrobiële technologie is geschikt voor:

  • Gezondheidszorg
  • Retail
  • Faciliteiten – Sport
  • Voedingsindustrie
  • Catering
  • Woningmarkt
  • Onderwijs
  • Laboratoria
  • Verzorgingstehuizen
  • (Openbare) sanitaire voorzieningen

In veel van deze branches worden infecties gemakkelijk overgedragen door middel van de handen. Het aanraken van deurklinken is meestal het belangrijkste overdrachtsmoment van deze micro-organismen. Met deurbeslagen die beschermd zijn met behulp van BioCote® voorkomt u infecties en creëert u een veilige omgeving voor klanten, medewerkers, bezoekers en uzelf.

Voordelen van Salto BioCote®

Eenvoudig

De BioCote® afwerking wordt toegepast op delen van het beslag tegen een lage extra vergoeding. De zilveren coating heeft geen invloed op de esthetiek van het product en BioCote® beschermde producten vereisen geen specialistische reiniging of extra onderhoud.

Veilig

BioCote® is een antimicrobiële coating met zilver. Het zilver breekt na verloop van tijd niet af, zal niet vervagen en is tevens niet van behandelde oppervlakken af te wrijven..

Effectief

BioCote® antimicrobiële bescherming is effectief tegen een breed scala aan micro-organismen.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren