Toegangscontrole tennisverenigingen

Als beheerder van een tennisvereniging wilt u de zaakjes goed geregeld hebben, toch?  Een toegangscontrole systeem is een hulpmiddel dat u daarbij gaat helpen. Met een toegangscontrole wordt de veiligheid van personeel, de informatie en persoonlijke gegevens van leden met een lopend abonnement gewaarborgd. Maar hoe zorgt u er toch voor dat de openheid en/of toegankelijkheid niet de beveiligingsoplossing overtreft? De toegangssystemen die wij bieden voor uw tennisvereniging zijn een perfecte oplossing.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

’’De veiligheid van uw personeel en leden op 1’’

Beheer toegang tot uw tennisvereniging

Een toegangssysteem zorgt ervoor dat de toegang tot de tennisbanen, faciliteiten en kleedruimtes worden beheerd. De algemene beveiliging en de organisatie wordt eenvoudiger, zodat het voor u als bestuur minder tijd, werk en op lange termijn geld kost.
Bij het kiezen van het juiste toegangssysteem zijn de specifieke behoeften en budget uw tennisvereniging van belang.

 

9
sports tools scaled

Voordelen toegangscontrole verenigingen

  • Verleen toegang aan de desbetreffende personen op het juiste tijdstip.
  • Instelbare toegangsrechten.
  • Eenvoudig en compleet beheer.
  • Geen veiligheidsrisico’s bij verloren sleutels.
  • Automatisch loggen van bezoekers en bezoeken.

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem prov groningen 1
Provinciehuis Groningen

Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.

sas referentie toegangscontrole 2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.

KNLTB – digitale ledenpassen

Digitale ledenpassen zijn een moderne en handigere manier voor leden om hun lidmaatschap te tonen en te bewaren. Digitale ledenpassen worden in de vorm van een mobiele app aangeboden en bieden verschillende voordelen.

Gemak

Leden hebben hun digitale ledenpas altijd bij de hand op hun smartphone, dit is handig als het gaat om baanreserveringen en toegang tot clubfaciliteiten.

Up-to-date informatie

Digitale ledenpassen worden automatisch bijgewerkt met de meest recente lidmaatschapsinformatie; leden hebben altijd toegang tot hun actuele gegevens.

Milieuvriendelijk

Gebruik van digitale ledenpassen draagt bij aan een milieuvriendelijk en duurzaam klimaat. Doordat de passen digitaal zijn is er geen plastic nodig om fysieke passen te maken.

 

Beveiliging

Digitale ledenpassen kunnen in de meeste gevallen worden beveiligd met wachtwoorden of biometrische identificatie, (denk daarbij aan vingerafdrukken of gezichtsherkenning) om de toegang tot lidmaatschapsinformatie te beheren en beschermen.

 

Belangrijk om te weten is dat de beschikbaarheid en functionaliteit van digitale ledenpassen kunnen varieren.

register sign up membership concept scaled

Het exacte aanbod en de functies van ClubApp kunnen varieren afhankelijk van de specifieke behoeften van tennisvereniging en de versie van de app die ze gebruiken.

ClubApp

ClubApp is een softwareplatform dat door sportverenigingen, met name tennisverenigingen, veelvuldig wordt gebruikt om verschillende aspecten van activiteiten te beheren en te sturen.
Hieronder enkele functies en informatie die je kunt verwachten te vinden in ClubApp voor tennisverenigingen.

Lidmaatschapsbeheer

ClubApp is een handige app die tennisverenigingen helpt bij het beheren van hun ledenbestand, registreren van nieuwe leden en het bijhouden van lidmaatschapsinformatie, denk daarbij aan, contactgegevens en lidmaatschapsniveaus.

Reserveringssysteem

ClubApp kan door tennisclubs worden gebruikt om tennisbanen te reserveren. Via de app kunnen leden eenvoudig banen reserveren en bekijken.

Evenementen en toernooien

ClubApp biedt de mogelijkheid om evenementen en toernooien te organiseren en te beheren. Via de app kunnen leden zich dan inschrijven voor deze activiteiten.

Communicatie

De ClubApp biedt de mogelijkheid om berichten uit te wisselen, en het versturen van clubnieuws en updates naar leden.

Financieel beheer

Met behulp van de ClubApp kunnen tennisverenigingen financiele transacties bijhouden, contributies innen en financiele rapporten genereren.

Trainingsprogramma's

ClubApp wordt door verschillende tennisverenigingen gebruikt om trainingsprogramma’s te beheren, inclusief planning en inschrijving.

Statistieken en rapporten

ClubApp biedt gegevens en rapportagefuncties om inzicht te krijgen in activiteiten van de vereniging, en de betrokkenheid van de leden.

Integratie met andere systemen

ClubApp kan in veel gevallen worden geïntegreerd met andere software, zoals boekhoudprogramma’s of websitebeheertools.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Net2 integratie

Meshlink biedt (sport)verenigingen en vereniging van Eigenaren een platform aan, waarin alle systemen vanuit een centraal punt kunnen worden aangestuurd.
Via het Meshlink platform kunnen wijzigingen in de ledenadministratie meteen worden doorgekoppeld naar het Net2 toegangscontrole systeem. Reserveringen of vooraf geplande trainingen zijn gekoppeld aan de verlichting waardoor deze automatisch geschakeld wordt.

Onderstaande Meshlink modules zijn handig voor Net2 om verschillende modules vanuit Meshlink te beheren:

Toegang

Doordat het Meshlink platform aan het Net2 toegangscontrole systeem is gekoppeld, zorgt dit ervoor dat een aantal ledenbestand administratiesystemen de wijzigingen die daarin gemaakt worden, denk aan, aanmaak van nieuwe leden, doorstroom van rollen of functies, of de toewijzing van extra toegangsrechten voor bepaalde mensen, direct doorstuurt naar het Net2 toegangscontrole systeem. Voor iedereen gelden dus de juiste rechten en plichten. Ook voor mensen die van buiten de vereniging zijn, gelden dezelfde rechten en plichten.

Afhangbord en reserveringen

Het afhangbord maakt mogelijk dat alle leden van het KNLTB banen kunnen reserveren. Er zijn verenigingen die ook banen verhuren aan niet-leden, hiervoor wordt dan vaak een kleine vergoeding gevraagd. Het kost de vereniging dus geen moeite om hun omzet te verhogen. Het afhangbord is vaak gekoppeld aan weer andere modules van Meshlink, waardoor je bijvoorbeeld geen omkijken hebt naar de verlichting of de toegang wanneer iemand van buiten de vereniging een baan heeft gehuurd.

Beveiliging

Voor beheerders is het mogelijk om (op afstand) sloten open en dicht te doen.

Twelve kasse

De meshlink koppeling zorgt ervoor dat leden met hun ledenpas de kassa op de verenigingen kunnen ontgrendelen. Ook steeds meer tennisverenigingen gebruiken de nieuwe RFID ledenpas om op de kassa te kunnen betalen. Meshlink kan ook hier het ledenadministratie systeem koppelen aan de kassa omgeving. Nieuwe leden worden direct toegevoegd aan de database in de kassa, zodat ook zij direct kunnen betalen met de nieuwe leden pas en/of de kassa kunnen ontgrendelen.

Beregening

Meshlink kan ervoor zorgen dat de beregening ook via het platform gestart kan worden of zelfs kan worden ingepland zodat deze automatisch zal starten als dat nodig is.

Thermostaat

Door gebruik te maken van Meshlink kan in de winter de thermostaat worden geregeld zodat wanneer de eerste leden komen, het clubhuis verwarmd is.