Toegangscontrole voor industrie

Productiebedrijven en industriële organisaties werken op het snijvlak van innovatie en efficiency. Beveiliging van mensen en middelen speelt een belangrijke rol. Veiligheid is gebonden aan normen en beveiliging, personeelsalarmering en communicatie hangen nauw met elkaar samen.

Daarom is het verstandig om beveiliging als een integraal geheel te benaderen. Toegangscontrole is hier een cruciaal onderdeel van.

“Het is verstandig om beveiliging als een integraal geheel te benaderen. Toegangscontrole is hier een cruciaal onderdeel van.”

Veiligheid door inzicht en eenvoud toegangscontrole

Waar begint u bij het beveiligen van uw bedrijf? U wilt inzicht in mogelijke bedreigingen en verouderde systemen missen de effectiviteit en eenvoud die u zoekt. Wij kijken multidisciplinair naar uw beveiligingsvraagstuk. In een vrijblijvend gesprek krijgt u inzicht in de sterke en zwakke punten van de bestaande beveiliging. Dat vormt het begin van een doordacht beveiligingsplan voor uw organisatie.

Zij kozen voor een toegangssysteem van Lagarde Groep
toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toegangscontrole voor industriebranche

Voordelen van toegangscontrole in productiebedrijven

  • beveiliging van toegang tot bedrijfskritische ruimtes, bijvoorbeeld serverruimtes en machinekamers
  • de juiste mensen in de juiste ruimte
  • loggen van bezoekersstromen voor inzicht tijdens en na calamiteiten
  • aansturing van toegangspoorten en schuifdeuren op afstand, voor efficiënte logistieke processen

“Toegangscontrole is het aansturing van toegangspoorten en schuifdeuren op afstand, voor efficiënte logistieke processen.”

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales