Toegangscontrole hotel en verblijf

Professioneel sleutelsysteem voor uw hotel

Bij hotels en andere verblijven binnen de hospitality branche is een professionele oplossing voor toegangscontrole een vereiste. Hoe zorgt u ervoor dat uw gasten eenvoudig toegang hebben? En uw personeel? En hoe beheert u dit? De oplossingen voor toegangscontrole die Lagarde Groep biedt zijn perfect voor hotels en verblijven. Benieuwd naar de mogelijkheden?

“Naast toegang voor uw gasten, is het belangrijk ook voor uw personeel de toegang goed in te richten. Wie heeft wanneer toegang tot welke ruimtes? Wij adviseren u graag.”

Hotel keycard systeem

Welk toegangsysteem werkt het beste voor uw hotel? Veel hotels en verblijven kiezen voor een zogenaamd hotel keycard systeem. Echter vereist iedere situatie een op maat gemaakte oplossing voor toegangscontrole. Daarom doorlopen we eerst een aantal factoren met u. Hoeveel deuren gaat het om? Wat voor type deuren gaat het om? Hoe wilt u het beheer inrichten? Gaat u offline of online werken? 

Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

  Receptioniste hotel

  Voordelen sleutelsysteem hotel

  • Eenvoudig en compleet beheer.
  • De juiste mensen op het juiste tijdstip in de juiste ruimte.
  • Automatisch loggen van bezoekers en bezoeken.
  • Integratiemogelijkheden.
  w

  Gratis adviesgesprek
  We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

  ❯❯ Inventarisatie
  ❯❯ Offerte
  ❯❯ Implementatie
  ❯❯ Service

  Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
  Annuleren