Toegangscontrole hotel en verblijf

Bij hotels en andere verblijven binnen de hospitality branche is een professionele oplossing voor toegangscontrole een vereiste. Hoe zorgt u ervoor dat uw gasten eenvoudig toegang hebben? En uw personeel? En hoe beheert u dit? De oplossingen voor toegangscontrole die wij bieden zijn perfect voor hotels en verblijven. Benieuwd naar de mogelijkheden?

“Naast toegang voor uw gasten, is het belangrijk ook voor uw personeel de toegang goed in te richten. Wie heeft wanneer toegang tot welke ruimtes? Wij adviseren u graag.”

Hotel keycard systeem

Welk toegangsysteem werkt het beste voor uw hotel? Veel hotels en verblijven kiezen voor een zogenaamd hotel keycard systeem. Echter vereist iedere situatie een op maat gemaakte oplossing voor toegangscontrole. Daarom doorlopen we eerst een aantal factoren met u. Hoeveel deuren gaat het om? Wat voor type deuren gaat het om? Hoe wilt u het beheer inrichten? Gaat u offline of online werken? 

Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Zij kozen voor een toegangssysteem van ons

toegangscontrole referentie rembrandt-tower
Rembrandt Tower

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld. Toegangscontrole is voor de Rembrandt Tower geen bijzaak.

toegangsysteem-prov-groningen-1
Provinciehuis Groningen
Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen.
sas-referentie-toegangscontrole-2
SAS institute
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid.
Toegangscontrole hospitality branche

Voordelen sleutelsysteem hotel

  • Eenvoudig en compleet beheer.
  • De juiste mensen op het juiste tijdstip in de juiste ruimte.
  • Automatisch loggen van bezoekers en bezoeken.
  • Integratiemogelijkheden.

“Ik vind het een prettige samenwerking, vanwege de open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”

Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben een dynamische partner op het gebied van beveiliging die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen.”

Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales